Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aleksandrowy

Ktora z fryzur sie wam bardziej podoba ?

Polecane posty

http://ikf.com.pl/fryzury-grzywki/fryzura34025.htm czy tez moze ta: http://ikf.com.pl/fryzury-grzywki/fryzura25447.htm ? Dla blondynki, wlosy prawie do pasa. Mam troche lekko owalna twarz (genetycznie niestety :/) i zastanawiam sie ktora z tych fryzur mi to skoryguje. Lub tez jesli mozecie podajcie swoja propozycje. Za ewentualna pomoc dziekuje :)

Gość Bożydar34 dla ciebie
Gdyby w temacie było pytanie "które cyycki wam się bardziej podobają", ale fryzury? No prosze cie :classic_cool:

Owalna uwazana jest za ta idealna ;) Druga mi się podoba bardziej, jest lzejsza, jednak troche zaslania kształt twarzy, ktory w przypadku owalnej sie podkresla :)

mnie się podoba bardziej ta druga... ale wiesz, ona taka sama z sie nie będzie... będziesz ją musiała układać czestooo... a czy pasuje do twojej twarzy to może dobrze byłoby doradzić się fryzjera ;>

Wiesz, ludziom z owalną twarzą ogólnie więcej rzeczy pasuje. Sądzę, że niepotrzebnie zasłoniłabyś ładny ksztatł twarzy ;) Ta fryzurka jest dobra dla okrągłej buzi, nie owalnej :)

Gość sabkz
pierwsza ładniejsza. nie rób sobie prostej grzywki bo ona jeszcze bardziej zaokrągla twarz

Gość gdsgds
druga lepsza, choc...i tak, orginalnościa nie grzeszy, wszystkie mają podobne...mam 2 kolezanki które szły z tym zdjeceim do fryzjera:O

Gość trzeciaaa
fajna:)

Gość Z Każdym Dniem...
ta druga bardzo ladna