Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrek123098

straciłem sens

Polecane posty

Gość piotrek123098

Siema, mam na imie piotrek i mam 14 lat. Od jakiegoś czasu (ok. pół roku) zapadlem w depresje, bardzo czesto mysle o samobojstwie, mam dziwne mysli, zdaje mi sie ze swiat i zycie to zwykly film w ktorym nie zdarzy sie nic nowego, i mam wrazenie ze znam to i juz widzialem. Mam kilka hipotez dlaczego popadlem w taki stan, od kilku lat pale warihuane, slyszalem ze ganja wplywa na psychike i ogolnie ją wyniszcza. Może to byc spowodowane tym ze jakis rok temu poklucilem sie z moim przyjaccielem, czuje sie samotny, kiedys wychodzilem na dwor, zylem pelnia zycia, a teraz mam wrazenie ze zycie ucieka mi przez palce. Normalnie w szkolei przy znajomych nie daje po sobie nic poznac, jestem wesoly usmiechniety rozmowny, ale tak a prawde ukrywam to co dzieje sie w mojej glowie, nie wiem co robic, mam nadzieje ze piszac tu ktos mi pomorze. Bede wdzieczny za kazda pomoc.

Gość miedź222
masz talent. jestem na tak

zgłoś się do jakiegoś specjalisty i nie wstydź się to Twoje życie masz je tylko jedno innego mieć nie będziesz a może ono być jeszcze bardzo piękne ale pomóż sobie

Gość piotrek123098
a czy moge pojsc do psychologa jakos tak... anonimowo bez wiedzy starszych

Gość piotrek123098
starszych znaczy rodzicow

Gość piotrek123098
jaki ,,emo"?