Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrany i zmeczony

Dzisiaj stwierdziłem..Przegrałem

Polecane posty

z kim ? z trądzikiem , jestem facetem mam 24 lata i pieprzony trądzik ...nie zakryje go pod makijażem ...nie pije alkoholu , rzuciłem palenie, nie jem słodyczy i ostrych potraw...moje życie jest jałowe ...w swoim wieku to nie widziałem innego faceta z trądzikiem...więc po co dziewczyna miała by się wiązać ze mną...

no widzisz u mnie nie i w tym problem, wyróżniam się in minus

Gość xy123567
nadrabiaj osobowością:-). Idz do lekarza - dermatologa, a jak się wyleczysz blizny mozesz usunąć u kosmetyczki - za pomocą kwasów lub mikrodermabrazji

Gość nie lam sie chlopie
po pierwsze to jak czlowiek ma problem z przyszczami to wydaje mu sie ze wszyscy dookola maja gladkie buzie. sprawdzilam na sobie. po drugie wielu facetow ma tradzik i ich dziewczynom to nie przeszkadza. mnie sie nawet wydaje ze u facetow ten tradzik wcale sie tak nie rzuca w oczy. (co nie zmiena faktu ze taki facet chetnie by sie go pozbyl) po trzecie ja mam faceta z tradzikiem. i wcale mi to nie przeszkadza. jak sie poznalismy to ja mialam na twarzy bulgoczace kratery. teraz sie lecze. jest super. on nadal ma pryszcze. (to nie jest zaawansowany tradzik, ale jest ich sporo i duze) i nie przeszkadza mi to. a po czwarte i najwaznijesze. dermatolog! i izotek. kosztowne. ma skutki uboczne, ale efekty sa rewelacyjne. i po piate. "po co dziewczyna mialaby sie z toba wiazac?" a po to ze jestes w stanie dac jej poczucie bezpieczenstwa, otoczyc ja troska, pokochac. a to wszystko nie ma nic wspolnego z pryszczami :)

\"nie lam sie chlopie\"- wlasnie sobie wyobrazilam Ciebie i Twojego chlopaka- pryszczata parka, w burych ciuchach, snujaca sie powolnym krokiem po ulicy;P . Swoja droga strasznie duzo takich widze ostatnio. Ja na szczescie mam buzie gladziutka jak pupcia niemowlaczka:)

Gość do tralalalalalala
Zygzakowata, uważja, bo wiesz, że najgorsze są krosty na dupie? :D

Gość nie lam sie chlopie
zygzakowata-to masz mala wyobraznie dziewczynko. i ciesz sie z gladkiej buzi poki mozesz. bo tak to sie dziwnie porobilo ze mozna miec sliczna cere przez dlugie lata a potem nagle dostac tradziku;)