Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownik etatowy

co bym nie zrobil w pracy to wszystko żle...

Polecane posty

Gość pracownik etatowy

rozladowac tira wolno zle rozladowac tira szybko zle zafoliowac palete szybko zle zafoliowac palete wolno zle wstawic palete w regal prawidlowo zle wstawic palete w regal nieprawidlowo zle itd pracuje tu juz 5 lat i ciagle to samo , czyli kierownicnictwo cale to zwykle ch...teraz przynajmniej nie strasza ludzi tym ze na nasze miejsce czeka kilka innych osob jak nam sie cos nie podoba zorganizowac strajk? zwolnic sie? i tak w innych miejscach jest chyba to samo... to normalnie jakis terror za 8 zlotych na godzine. macie podobnie?

Gość czarny lulek
nie martw sie tak jest prawie wszedzie u mnie tez.

Gość sorry ze tak napisze
ale zamiast znosić to przez 5 lat, trzeba było rzucic to w cholere i zdobyc jakies lepsze wyksztalcenie. W Polsce nikt nie szanuje zwyklego robotnika, bo nie powiesz mi, ze do rozladowania tira jakichs specjalnych umiejetnosci potrzeba... Przez 5 lat, to magisterium mozna zrobic. Wtedy nie musialbys takich upokozen znosic

Gość a ja chipsy jem
MAlo zarabiasz 8 zl netto szkoda mi ciebie:-)jestem z toba;-P

Gość to i owo
najważniejsza sprawa to olewać mocnym sikiem tych (pseudo)magistrów, którzy się tylko potrafią wymądrzać a studia skończyli tylko dla papierka , skoro nie potrafią rządzić to trzeba ich olewać i robić swoje :) , te TELESFORY z przypadku nawet nie potrafią się wysłowić odpowiednio , niech spadają na drzewo , nie wolno się nimi przejmować i należy robić swoje :)

Gość informatyczka25
Ty student pedagogiki, lepiej sie nie wysmetniaj, wszyscy studenci wiedza ze na pedagogike ida najwieksze matoly ktore na innych kierunkach by polegli. A prawda jest taka, ze kazdemu pracownikowi nalezy sie szacunek, i nie wazne jest jaka prace wykonuje.

Gość pan fasola jas
kierownictwo ( oprocz chyba jednej osoby ) studiow tez nie ma bo kierownikami u nas moze zostac pracownik szeregowy(rodzaj awansu dla najbardziej wyrozniajacych sie pracownikow-wyrozniajacy tzn. silny , glupi i drący morde na kazdego innego)

Gość spostrzegawcza marianna
do pan fasola jas. oj chyba nicki ci sie pomylily bo w innym poscie piszesz ze pracujesz w anglii i przyjechales do polski MG kabrioletem. ot taka mala wpadka.

informatyczka25 - Soryyy. Kurwa nie jestem matołem - nie znasz mnie - nie oceniaj! Ok. Co ja takiego napisałem. Swoją drogą pedagogike studiuje tylko dla własnej przyjemności. Zamierzam studiować informatykę! Bo to kierunek techniczny i wiem że dzięki niemu znajdę szybciej pracę. Czy ja napisałem że komuś nie należy się szacunek. Wyluzuj laska bo podpaska Ci trzaska.

Po prostu są takie typy szefów, którym nic się nie podoba. Mój Tata tak ma, coś okropnego, strasznie chodzi znerwicowany a szef go jeszcze wyklina. Jedyna rada zmienić pracę - skoro masz 8 zł/godz i tyle Ci wystarczy w innej pracy, nie powinienes miec problemów. Ostatecznie do rozładowywania Tira chyba się nie przywiązujesz emocjonalnie zeby tam tkwić?

Gość pracownik etatowy
pracuje jako magazynier , rozladowywanie tira to nie jedyna czynnosc jak wykonuje. 5 lat w zawodzie magazyniera to duza karta przetargowa u wielu pracodawcow, wiec rezygnowac szkoda bo im dluzej tu bede siedzaial tym bede mial wieksze doswiadczenie.a na rynku pracy liczy sie wlasnie doswiadczenie

Ale to przeciez nie jedyna firma z tej branży? Możesz poszukać takiego samego stanowiska, tylko gdzieś indziej,chyba że masz jakies korzysci za to, że jestes akurat tu...

Gość donalDE
w niemczech to samo stanowisko 8€ netto /h + 13 i14 pensja z podziekowaniem ....

Gość spostrzegawcza marianna
w uk to samo stanowisko od 7 funtow w gore na godz.

Gość sarr
siema - ja nie tylko w pracy tak mam.. 😴

Gość pracuj po włosku
"Zadowolony niewolnik idzie do pracy" - poczytajcie o wyzysku, bo to i was zaczyna dotyczyć, nie tylko kobiet.