Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JUSTBO

chciałam ylko zapytać.....

Polecane posty

Gość JUSTBO

co sadzicie o związkach z rozsadku????Myslicie, że dały byście rady być z kimś tylko dlatego, że ktoś jest miły, ma świetny kontakt z twoim dzieckiem i w sumie jest super gość, tylko, że Ty nic do niego nie czujesz oprócz sympatii jak do kolegi, czy przyjaciela.

Gość feronna
to zależy ile masz lat

Gość znam to z autopsji
oczywiście!kilka lat się łudziłam,że dam radę.pomyliłam się.po latach okazało się ,że wcale nie jest takim dobrym człowiekiem.zanikło łóżko,rozmowy,przyjaźń.rozwodzimy się.

Gość JUSTBO
ja 29 a on ...i to jest najgorsze tylko 23 lata. jednak jak na swój wiek zachowuje sie bardzo dojrzale. Zawsze myślałam o nim jak o dobrej partii dla jakiejś dziewczyny. Zawsze byłam pewna, że będzie super facetem, a tu wybór padł na mnie i jestem w kropce.

Gość tralalalalalala
za stara jesteś... 6 lat w "tą" stronę to za dużo... pomyśl co będzie za 15 lat? On facet w sile wieku, a Ty już tylko stara torba... I jeszcze to dziecko... że też masz taki tupet...

tralalala.A co ty tak ostro. i o jakim tupeie mówisz????????? Ja tylko pytam. Poza tym już mu odpowiedziałam, że to dla mnie za duża różnica wieku it.

Widzisz. Tupet nie ma nic tu do rzeczy. To on ciągle za mną goni, więcej czasu spędza z dzieckiem i spokojnie mógłby prześcignąć swoim zachowaniem nie jednego czterdziestokatka.

Gość tralalalalalala
A nie możesz sobie znaleźć kogoś kogo pokochasz???? związek z rozsądku w takim przypadku??? Zmarnujesz chłopakowi najlepsze lata życia a związek i tak się rozpadnie wcześniej czy później. Sory, że tak ostro ale nerwy mnie poniosły:D

wiek i jego przyszłość to był pierwsze rzeczy, o których pomyślałam. i myślę, że jak dodam, że jestem ok 5 lat po rozwodzie i nie skoczyłam na chłopaka jak wyposzczona kobiecina to upewnię Was, że nie o to mi chodzi. Faktycznie szukam miłosci dojrzałej i stałej Dodam jeszcze,że to mój były puścił mnie kantem:)

Gość POMARANCZENKA
Ja odpowiadam związek dwojga ludzi ten najprawdziwszy to taki gdzie kochają się 2 osoby jest w nich miłośc.Z rozsądku za mąż bym nie wychodziła tylko z MILOSCI....

związek z rozsądku- to wcale nie jest takie złe. Miłość przecież z czasem się wypala. Z miłości też niedaleko jest nienawiści. Ja bym \"zaryzykowała\". jeśli to on za Tobą biega to skłonna bym była się związać. Ale to Ty znasz tego człowieka, wszystkie za i przeciw, jeśli Cię szanuje, jestes w stanie akceptować jego wady (właściwie to nie skupiać się na wadach ale na zaletach) - to spróbuj. Masz już jakieś doświadczenie, więc życzę Ci powodzenia. Wychowasz sobie męzczyznę ;-)

Gość do tralalalalalala
czyżby jakiś mlokos zostawił cie dla starszej? :P Naukowo udowodniono, że najlepsze zwiazki są takie, gdzie różnica wynosi 10 lat. Kobieta starsza. :D