Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pragne_cie

BŁAGAM O POMOC!

Polecane posty

Gość idź do gina
na pewno lekarz nie będzie wydziwiał i udzieli Ci odpowiedzi na temat plastrów - czy możesz je używać, ewentualnie doradzi Ci odpowiednie dla wieku inne środki antykoncepcyjne. Jeśli masz kasę to idź prywatnie - lekarze za pieniądze są super mili ;)

Gość xxxxxxxxv
Agniecha - a ty ile maiłaś lat jak użyczyłaś swojej dziury? Bo widzisz, wczesne dupczenie rzuca sie na władzę poznawcze, bo nie rozumiesz co czytasz, matole. Nikt tu nie sugeruje niestosowania antykoncecji, a co najwyżej fakt, że takowa bywa nieskutecznie, tudzież że posiadanie dziecka w wieku 17 lat może nie jest najlepszym patentem na życie.

Gość xxxxxxxxv
Dziwka potocznie, matole bez matury, to ty: pannica dająca dupę gdzie i kiedy popadnie.

Gość jajajab
Pragne_cie - dziecko, ty najpierw zdaj maturę, a potem pouczaj starszych i odsyłaj do słowników, bo na razie jesteś niedouczoną srajdą, tyle.

Wiesz xxxxxx, że internet nie jest do końca anonimowy?

Gość idź do gina
NO LUDZIE!!! ( a raczej mohery) Przecież pytanie nie było o ocenę moralną tylko o plastry!

Czytaj wcześniej! Nie daje dupy, robie to tylko ze swoim chlopakiem , jestem z nim od dwoch lat, wiec nie rozumiem tych obelg?

Gość xxxxxxxxv
Ciulu? Hahahhaha... Pod jakim blokiem wyrosłaś Agniecha?

Gość yiiiiiiio
No to zakonotuj sobie w głowie że nawet dając dupy chłopakowi w wieku 17 lat dla niektórych jesteś dziwką, co gorsza możesz nią być dla kolejnego kandydata na chłopaka. jak ci z tym nie wyjdzie, co raczej jest prawdopodobne, bo z uniesień w wieku 17 lat to zwykle g... wychodzi.

jajajab jak widać starszy nie zawsze znaczy mądrzejszy, wyzywac mnie od dziwek, rzeczywiście dojrzale. Pozatym zadałam pytanie o plastry, a nie o to, co sadzicie o uprawianiu seksu w wieku 17 lat. Co sie tak srasz z ta matura, pewnie sam nie zdales, albo tylko ja zdales i twoja "kariera" zatrzymala sie w martwym punkcie

Pod familokiem :-D Inteligencjo przez wielkie I :-)

yiiiiiiio widze ze masz cos do powiedzenia z autopsji, pewnie kazdy cie tylko ruchal, nie zaznalas milosci. wiesz nie dla wszystkich uprawianie milosci jest tylko dawaniem dupy. aha czyli sadzisz ze dziewczyna ma siedziec w domu a chlopak moze robic co chce i byc pogramca dziewic?:/

micro widze ze latasz po wszystkich topikach i "dziwkami" rzucasz:P:P....... moze sam napisz jaki dreczy cie problem:)

Szlaczetny Panie albo Szlachetna Pani - pytanie o antykoncepcję nie śwudczy o debiliźmie. Obrażanie ludzi na forum - o braku kultury.

Gość Annabelle
pragne cie kobieto komu Ty sie tlumaczysz?co mi do tego z kim Ty uprawiasz seks.Ja zaczelam jak mialam 15lat i niewiarygodne ale mature zdalam :D

Gość Annabelle
pragne cie nie tlumacz sie tym niedowartosciowanym ludzikom,ktorzy przy kazdej okazji wyzywaja sie na kims,potrzebuja wyladowac wlasne niepowodzenia