Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zafrasowany facet

Co sadzic o dziewczynie ktora stroi fochy gdy nie jest tak jak ona chce ?

Polecane posty

Gość zafrasowany facet

Jak nie jest jak ona chce to od razu sa chumory i fochy. Zalozmy ze mamy sie spotkac w dany dzien o danej godzinie. Ona swoje zajecia konczy wczesniej i chce bysmy my sie spotkali wczesniej bo ona nie bedzie tyle na mnie czekac. Ja nie moge bo mam swoje zajecia wczesniej zaplanowane i mowie ze jednak zobaczymy sie jak planowalismy. To slysze ze pozniej to juz nie ma sensu sie widziec. Wtedy mowie ze mielismy sie spotkac pozniej i ze nie zdazylem bo mam jeszcze swoje zajecia i nie dam rady o tej porze. To ona z fochem mowi ze wcale nie musimy sie widziec nie schlebiaj sobie bo mi nie zalezy. No i foch:-o Aby go nie miala zazwyczaj spotykalem sie z nia wtedy jak ona chciala ale mi to nie pasuje bo zaczynam sie czuc jak zwierze tresowane :-o Co o tym myslicie i jak to zwalczyc ?

Gość ejbisi
Nie daj soba pomiatac i nie badz na kazde jej skinienie. Ma jak najlepsze zadatki na bycie taką typowa wredną żoną z dowcipow z papilotami na glowie i walkiem do ciasta w reku. Nie wiem czy cos da sie zrobic szczerze mowiac, ale powinienes jakos utrzec jej nosa i pokazac ze swiat nie kreci sie wokol niej. A tak w ogole to zachowuje sie jakby jej na tobie nie zalezalo specjalnie.

Gość kup jej psa
niech sobie go potresuje

Gość Pytanieee
Ha ha ha-chumory czy humory?;) przełoż ją przez kolano i daj dwa ojcowskie na tyłek to może zmądrzeje. A jak nie to daj sobie spokój-chyba że lubisz rozpieszczone dzieci:)

Gość możliwe że rodzinne
To ona z fochem mowi ze wcale nie musimy sie widziec nie schlebiaj sobie bo mi nie zalezy. :O to już chamstwo jest:O

Gość ona26_dg
jak na moj gust to powinienes ja no moze nie tyle co olac ale troche sprowadzic na ziemie,skoro zgodzila sie na pierwsza propozycje godziny spotkania to co tak nagle przypomina sobie ze zajecia konczy wczesniej i czekac jej sie nie bedzie chcialo uwazam ze nawet jesli ci na niej zalezy rowniez powninies jej jakos dac do zrozumienia ze nie tylko na niej twoj swiat sie konczy,masz swoje zycie i swoje zajecia i ona powinna to zrozumiec mysle ze powinienes z nia pogadac a jesli to do niej nie dociera to chyba nie dojrzala do zwiazku...

Ale chłopaku, humory przez samo h !!!!!!!!!!!! Przecież to aż w oko razi!!!!! Widocznie to jakieś dziecko rozkapryszone, a nie dojrzała dziewczyna. Przestań jej ustępować, a jak się obrazi następnym razem to się do niej nie odzywaj pierwszy z przeprosinami, bo potem już zawsze będziesz ją musiał przepraszać, nawet jak nic złego nie zrobisz.

Gość POSH76
Nie odzywaj sie do niej przez 2-3 dni, nie odbieraj od niej telefonow, a jak wpadnie w panike i bedziesz szukala kontaktu, to znaczy, ze jej zalezy na tobie. Jak sie pozniej spotkacie, to powiedz jej, ze musiales to wszystko przemyslec, czy chcesz byc z kims, kto cie nie szanuje i ogranicza.

Gość możliwe że rodzinne
a jak mówi ze jej nie zależy to powiedz że tobie w sumie też nie i olej ją na dwa dni,skruszeje:O

Gość zafrasowany facet
Dokladnie tak mowila bym sobie nie schlebial :-o Prawda jest taka, ze ona jest na prawde fajna jak wszystko jest ok ale to moze w kazdej chwili sie zmienic jak tylko nie jest jak ona sobie zaplanowala. Wtedy od razu sa bezczelne teksty fochy i humory:-o Jak sobie z tym poradzic ? Jestem pewien ze ona mnie kocha mimo ze jestesmy razem tylko 2 miesiace ale mowila mi to i nie raz pokazala. Wiec jak to u niej wylaczyc ? Jak nie reaguje na jej humory to slysze ze mam ja gdzies ze pewnie juz kogos mam i ja chce zostawic bo jestem niemily, ze zmienilem sie i ona nie spodziewala sie ze taki jestem i taki bede. I co z tym robic ?

Gość zafrasowany facet
Zrobilem tak jak mowicie, nie odzywalem sie przez 3 dni to uslyszalem ze widocznie jej nie kocham skoro sie nie odzywam i ze to ja mam humory i fochy i ze powinienem sie nad soba zastanowic bo normalny nie jestem Tak wiec probowalem juz tego i nie pomoglo. A na dodatek pozneij musialem ja przepraszac dlugo za to ze ja olewalem bo ona tak sie poczula a tak nie robi facet z klasa :-o

Gość możliwe że rodzinne
po ostatnim twoim poście stwierdzam ze laska jest walnięta:O i lubi manipulować ludźmi-w dość prostacki sposób

Gość możliwe że rodzinne
ze to ja mam humory i fochy i ze powinienem sie nad soba zastanowic bo normalny nie jestem :O jest zdrowo walnieta-ale jeśli lubisz byc czyimś podnóżkiem i przepraszac za to co ona zrobiła-bo wróże wam szczęśliwy długi,sadomasochistyczny związek:)

Gość zafrasowany facet
Kiedys jej powiedzialem ze czuje ze ona stara sie mna manipulowac to pozniej to mi sie odbijalo przez tydzien. Nie bylo sexu, byla sfochowana obrazona i musialem ja wielokrotnie przepraszac. Uslyszalem ze miala wielu facetow ale zaden ja o to nie podejrzewal ale oni byli normalni i mieli klase nie to co ja bo ja jak mysle ze ona mna manipuluje to jestem poje.... :-o

Heh :) No to ją olej totalnie, skoro to Ci przeszkadza. Widzę, że za miętki trochę jesteś i się dajesz łapać na taką tandetną manipulację.... ona i tak zawsze odwróci kota ogonem, więc albo będziesz to przyjmował z pokorą, albo poszukaj sobie normalnej dziewczyny :D

Gość ejbisi
To jak byli tacy normalni i mieli klase to czemu juz z nimi nie jest? Pewnie uciekli gdzie pieprz rosnie. Rzeczywiscie ty nie jestes normalny bo z nia jeszcze wytrzymujesz.

Gość yiiiiiiio
Chłopie, przykre ale prawdziwe: jesteś za słaby, żeby ją ustawić. Panna istotnie manipulije tobą i gra na twoich emocjach, jest w dodatku egoistką i ma naprawdę parszywy charakter. Ktoś inny, twardy facet z jajami, może umiałby ją przywołać do porządku. No ale nie ty. Ty się dajesz ustawiać, manipulować i ona zawsze będzie górą. Sorry, ale poszukaj sobie jakiejś miłej, łagodnej dziewczyny, a będzie wam dobrze razem.

Gość dldldldldldl
Jesteś bez jej facet. Pozwalasz sobą rządzić.

Gość ja pierdykam
hehe... ona Ci wmawia, ze jestes gorszy od jej bylych!! dobre..! "oni mieli klase, a Ty nie!" ;-) czlowieku! opamietaj sie!

Gość gkgkkg
Jak dla mnie - ta dziewczyna ma chrakter wrednej suki. Fochami, szlochami, manipulacją zawsze dostanie to co chce.

Gość sssssssssssssssssssa
Jesteś typem faceta "ciepłe kluchy". Prawdziwy mężczyzna pokazałby lasce, kto tu rządzi. Ty tańczysz, jak ci zagra.

Gość aklalax
Trochę to żałosne, ze się tak dajesz...

Gość aklalax
wyszłam z kąpieli - albo wręcz przeciwnie: ma rodziców, którzy nigdy sobie nie radzili z jej foachami, płaczami i fanaberiami, nauczyła sie na nich sztuki manipulacji.