Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PENDZEL W TYLKU

dzis 11 listopada a co ludzie robia

Polecane posty

Ludziska,nie moge w to uwierzyc,mamy swieto a w swieta sie odpoczywa,chodzi na spacer,odwiedza rodzine,znajomych,a co ja dzis zobaczyłam,sasiadka kopie ogrodek,mojego kolegi mama kazala mi scina c zywoplot i sprzatac podworko.Sa ludzie ktory pracuje non stop i w swieta nadrabiaja,chodza na zakupy,sa tacy i do nich nic nie mam,ale tacy co caly czas cos robia,nie porafia na chwile usiedziec na tylku,to mi ich zal. ja tez pracuje ciezka,ale jak jest swieto to jedyne co robie to obiad. Mam kolege ktory pracuje w sklpie z AGA,ludzie sie go pytali czy dzis bedzie otwarte,25 grudia tez sie pytaj czy bedzie otwarte. ludzie po prostu nie maja co robic,chodza gdzie sie da.

ja tez dzis widzialam ,moj sasiad myl auto,wzial sobie wiadro,gabki,ubral sie w spodeneczki i myji myji,gdzie jego auto zawsze lsni najbardzije ze wszytkich

Gość gjgjgjg
ale mycie auta to akurat fajna zabawa ;)

Gość nikomu sie pewnie nie udzili
ten nastroj tego swieta,tylko pewnie straszym,ale to prawda ludzie nie potrafia odpoczywac

Gość ja tez pracuje w sklepie ludzi
e beczelnie pytaja czy tawre np 1 stycznia,

Gość ciekawe czy dzis tesco otware
zal mi tych ludzia tam pracujach,im sie nalezy odpoczynek

Gość co za chory kraj
DO ROBOTY SIE WZIAC NIEROBY!!!

Gość do roboty ale w dni pracy ale
nie w wolne

Gość yiiiiiiio
A co cię to obchodzi? Każdy robi, co mu pasuje. Niektórzy ciężko pracują cały tydzien a nie dziedzą na bezrobociu. Też zaraz będę robić pranie i odkurzać.

Gość a ja tam sie dzis ucze
trochę to przykre, ale ja,jak i wiele innych mlodych osob, mamy to swieto gdzies, z racji ze patriotami nie jesteśmy. Poza tym mam mnóstwo nauki, bo mi się kolokwia zaczynaja - ot urok studiow dziennych - wiec siadam i kuje :)

Gość Rodzyna
swięto jest wymuszone.A co mnie obchodzi ten pijak i cham Piłsudski ??

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
To święto PIS u

Święto nie jest wymuszone1Polska odzyskała niepodległość!Czy ty wiesz,ile lat nie bylo Polski na mapach Europy?

Gość a kiedy mam posprzatać
ogródek, czy zrobić pranie? skoro muszą zpierdzielać na 2 etaty, zeby żyć normalnie, bo pół mojej pensji zżerają koszta pracy! jakbym przez te powiedzmy 10h zarobiła do ręki dobre pieniądze- to miałąbym czas na pranie i sprzątanie w dni powszednie i na swiętowanie w swięta! państwo samo jest sobie winne :P

Gość młody_patriota
\"święto PiSu\" \"święto jest wymuszone\" \"i wiele innych mlodych osob, mamy to swieto gdzies, z racji ze patriotami nie jesteśmy.\" \"co mnie obchodzi pijak i cham Piłsudski\" współczuję wam waszego żenująco dennego stanu umysłowego, jesteście zerami dla mnie 20 latka jak i dla wielu innych młodych osób 11 listopada to wielkie święto, jestem dumny że jestem Polakiem i że mieszkam w Polsce ale przez ludzi takich jak wy odechciewa się żyć

Gość wkurzona i to mocno
to umrzyj!

Gość młody_patriota
ale ja się wam nie dziwię stan umysłowy przeciętnej współczesnej kobiety jest zazwyczaj na poziomie dna i jest ona jedynie przedmiotem do zaspokajania seksualnego mężczyzny i niczym więcej, a spotykane czasem wyjątki tylko potwierdzają tę regułę

Gość yiiiiiiio
Pendzel, sama jesteś głupią babą (nawet jak jesteś facetem). Po co zakładasz takie bredne topiki? Co cię obchodzi, co robią inni? W tym kraju tyra się od 8 do 20, siedem dni w tygodniu, może twój tłusty tyłek utrzymuje rodzina, normalni ludzie chodzą do pracy, więc tak się składa, że w święto pracują w ogrodku i robią pranie. Tym bardziej, ze to jest święto panstwowe, nie kościelne, więc nie obrażają niczyich uczuć.

Gość Kwiiiaaatuszek

Gość młody_patriota
ja pisałem o debiliźmie współczesnych kobiet, nie tych historycznych

Gość Kwiaatussszeek
moja mam nie pracuje. ale dzisiaj gdy ja mam wolny dzien (wczoraj bylam w pracy,chociaż pracuje w takim miejscu gdzie nie musialm iść ssama zglosilam sie dyzurowac wczoraj w pracy) robi wielkie porzadki, wszystkich zagonila do roboty, siostra chodzi do szkoly to miala dlugi weekend porzadkow:)

Gość Kwiaatussszeek
dla mojej may byloby to swieto gdyby trzeba byloby isc do kosciola. kiedys zrobila mi awanture bo robilam wieksze porzadki w szfie i w swoim pokuju ,zmienialm firanki w niedziele. wtedy wielka afera byla bo niedziela to swieto.

Gość Devil death
Dla większości ludzi to dzień wolny gdzie mogą posprzątać itp bo jesli ktoś pracuje od pon do sob a nawet w niedziele to kiedy ma to zrobić? Jest czas wolny i każdy robi to co chce :) ... a inni niech pilnują swojej dupy :P

Gość a moje uczucia są obrażane
Własnie ja też mam takich znajomych co to niby wielcy katolicy i jak jest niedziela, albo święto kościelne to roboty palcem nie tkną, ale np. 11 listopada to dla nich okazja do odrobienia zaległości w ciężkej robocie. W tym roku robią płot :-( Moje uczucia Polki takie zachowanie OBRAŻA. Jakbym ja w bloku smiała włączyć pralkę w niedzielę to święto.je.bliwe sąsiadki ukamieniowałyby mnie. Polacy, co z nami?

Gość a moje uczucia są obrażane
Katolik może mnie pozwać, gdy uzna, że ja obrażam jego uczucia. A ja? Czy ktoś liczy się z uczuciami Polki w Polsce?

yiiiiio jeste glupim babsztymem,rob sobie co chcesz,nawet ciasta na wigile,ja pracuje caly tydzien,sobote i czasem w niedziele,ale potrafie uszanowac wolne,a ty jestes pewnie stretna baba,ktora skacze kolo mezusia,i gdera mu jaka ja jestem zapracowana,to sobie zrob wolne,pewnie jestes tez gruba i brzydka poodkurzalas juz? czy dalej siedzisz na kafe

Gość yiiiiiiio
tak juz posprzatalam po mezu dalam mu obiadek

Gość gośćo
Trzeba z********ac i juz Polski niema jest mafia urzedasow ktorzy tylko szukaja sobie wolnego a kase biora za pierdzenie w stolki sam widze co sie dzieje w naszej gminie pracuje sama rodzina i pociotki i tylko wycieczki i wolne a cos zalatwic musowo poprzez wyzsze instancje juz bym moment by przeniesc gmine go innej gminy polaczyc a unas zlikwidowac ale do tego idzie kwestia czasu gdyz to juz jest prywatna gmina moj dziadzio walczyl o ta polske ma duzo medali za zaslugi ale jak by jeszcze zyl to zobaczyl by to cale dziadostwo kraj podatkow i sadow czemu tyle ludzi nie moze pracowac na umowe bo naczarno zarobia trzy razy wiecej a emerytury i tak nie dozyja powinni zrobic 90 lat a nie 65 moj sasiad pracowal 43 lata i tylko nie caly rok bral emeryture i zmarl to widac jak jest