Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MatkaNieznośnej

NIEZNOŚNE NASTOLATKI!

Polecane posty

Gość MatkaNieznośnej

Czy także macie taki problem? Jak sobie radzić z nieznośną córką? Moja córka ma dopiero 15 lat, a wiem , że pali papierosy, pije alkohol, ćpa, ucieka z domu i uprawia seks! A przecież ona jest jeszcze dzieckiem!!!!!! Są jakieś sposoby na zmienienie jest stosunku do życia ? Moja znajoma swoją córkę "zamknęla w domu" do 18-nastki. Zabroniła jej wychodzić z domu [ nie licząc szkoły, oddatkowych zajęć i SPACERÓW z psem ]. Jest to zgodne z prawem?

Gość madzialenkaaa
Córka twojej koleżanki jak już "dostanie" wolność to się nią zachłyśnie... Będzie próbowała wszytskiego, co było dotąd dla niej zakazne...Czyli też bedzie pic, palic i imprezowac...

Gość fdgfdf
ucieka z domu i uprawia seks!---mozna namiary do niej?

Gość Małgosia Wydrzyńska jest fajna
wszystko robią na złość starym-taki wiek.

Gość madzialenkaaa
I przy okazji to mam 18lat;) Moja mama pozwalała mi na więcej wolności stopniowo. I teraz jej za to dziękuję:) Na 'prawdziwą' impreze do klubiu poszlam w wieku 16lat, ale warunkiem było, że mama mnie odbierze;) Czekała za rogiem, żeby obciachu mi nie robić;p

może i nie jest do końca zgodne, ale pewnie skuteczniejsze... Zresztą pewnie jest sporo mądrzejsza od Twojej córki, bo jak by chciała ćpać, puszczać się i pić, palić i co tam jeszcze to by to zrobiła, na takie małolaty nie ma zakazów, raczej rozmowa i to co zaobserwuje nastolatek u innych... kalkuluje czy to mu sie podoba czy nie, czy tak chce czy inaczej...

Gość informatyczka25
niestety ale wychodza efekty wychowywania przez ostatnie 15 lat...

Gość MatkaNieznośnej
A czy można oddać córkę do poprawczaka dobrowolnie? ...

i pewnie tam jej się poprawi? tak? teraz taka moda: szkoła ma nauczyć, szkoła ma wychować? a rodzice? Możesz oskarżyć szkołę, że Ci dziecka nie wychowali...

Gość MatkaNieznośnej
Albo do burdelu-ostatnio krucho z kasa