Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0000000000000000000

Błagam o informatyka..... !!!!!! POmocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 0000000000000000000

''Jak sądzę, masz kartę ATI. Uruchamiasz Catalyst Control Center (wspomniana kombinacja ctrl+c to uruchomi, jeśli nie to uruchom z ikony obok zegara albo z listy programów w menu Start), przechodzisz do zakładki Klawisze dostępu i odhaczasz odpowiednią opcję.'' no zrobiłam to co napisane, ale nadal c z kreseczką mi nie działa. wyświetla się, że klawisz skrótu to ctrl + alt + Q ale c nadal nie działa. Hmm... zacznę od początku - gdy tylko kupiłam laptopa i go uruchomiłam nie mogłam napisac ć i zaczęłam kombinować. pamiętam, że zrobiłam coś tak, że gdy naciskałam alt = c nie działo się zupełnie nic... nie wyskakiwało żadne okienko. Ktoś mi pomógł i teraz wiem, że gdy chce pisać ć muszę włączyć menager zadań windows i tam wyłączać CCC z każdym razem gdy włączę komputer. Jets to uciążliwe dlatego pytam was czemu gdy teraz naciskam c i alt nic się nie dzieje??? napisać ć mogę dopiero po wyżej wspomnianym ręcznym wyłączeniu CCC...... pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość olimpijka69
Mam ten sam problem, niech ktoś coś poradzi :)

Gość 0000000000000000000
http://forum.ks-ekspert.pl/index.php?showtopic=116158 Po samym zamknięciu lub wyłączeniu hotheys CCC skrót ALT+C nic nie robił, ale już po zmianie hotkeys na inny wszystko śmiga! Wielkie dzięki ;P ĆćĆć biggrin.gif o co w tym chodzi???? co to jest to hotkeys??? olimpijka - witaj w klubie... :) CHociaż tyle, że sama nie jestem...

Gość olimpijka69
uau! dziękuję :) już mam ć :))))))

Gość olimpijka69
i teraz za każdym razem po włączeniu lapka trzeba wyłączać CCC? ja już po kupieniu komputera zauważyłam że nie ma ć, myślałąm że to jakaś wada techniczna Acera i chciałam oddać na gwarancję...a tu się okazuje że coś nie tak z tym Catalyst. no ale dobrze że już mam ć :)))

Gość hmmmmmmmm....
ja też tak miałam ale jakoś sobie z tym poradziłam :)

Hotkey = tzw. gorący klawisz skrótu - po naciśnięciu wykonuje przypisane mu polecenie. Problem z ATI i standardowym brakiem \"ć\" jest w Polsce powszechnie znany ;) Ale bez problemu da się go rozwiązać, obejść... Nie trzeba w ogóle wyłączać CCC. Wystarczy (przynajmniej u mnie działa) w ustawieniach zmienić ustawienia dostępu (w Menedzęrze kalwiszy dostępu) zamiast \"C\" przypisać inną literę, a najlepiej po prostu na stałe wyłączyć Klawisze Dostępu lub deaktywować standardowy . CCC może się uruchamiać (standardowo samoczynnie) i nie musi być wyłączany.

Gość 0000000000000000000
Hurrrra!!!!!!!!!! Udało mi się :) Hahaha na cafe nikt nie chciał mi powiedzieć to sama sobie poradziłam!!! Haha bez was! :) Ile ja się napisałam tutaj i na-upowałam :) wreszcie i po włączeniu komputera mogę pisać ć :) ĆĆĆććĆĆĆćććććĆĆĆ :D :D :D

Gość 0000000000000000000
Najpierw mi radzili – żebym włączyła polski programisty ale ja go już miałam włączonego więc nic mi to nie dało. Później zamienić skrót z c na np. k czy coś ale to też nic nie dało. Dopiero moje pogmeranie w ustawieniach ccc coś dało :) ale ja się cieszę, od ponad dwóch tygodni nikt nie potrafił mi pomóc :) Uff.. wreszcie choć ten jeden problem me m z głowy… :) Ale i tak dzięki wszytkim którzy chcieli pomóc :)

Gość 0000000000000000000
3. Bateria trzyma mi tylko godzinę i kilkanaście minut, nie wiem jak przełączyc na zasilanie oszędzające energię. Szukałam w opcjach i : jak klikam na ikonę baterii na pasku prawym przyciskiem myszki pokazuje się ''ustaw właściwości zasilania'' i ''otwórz miernik energii'' gdy klikam na to pierwsze pojawia się: http://s3.zapodaj.net/images/73468119.jpg a na drugie: http://s3.zapodaj.net/images/36127933.jpg pomocy... co ja mam zrobic???

Dwa tygodnie temu mnie tu nie było :) Ten "problem" to żaden ...problem ;) NAjważniejsze, że masz już z głowy i wróbelki mogą ci ... ĆĆĆĆĆĆwierkaĆĆĆĆ :D

Gość 0000000000000000000
piduś - jesteś jeszcze??? jeśli tak to pomóż z tą baterią trzymającą godzinę z czymś...prosze...