Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honda123

gdzie ci patrioci?

Polecane posty

Gość honda123

WITAM! CZY :( SĄ JESZCZE W POLSCE PATRIOCI?! TACY CO KOCHAJĄ SWOJĄ OJCZYZNE, SĄ WDZIĘCZNI TYM CO JĄ OCALILI, GOTOWI SĄ ZA NIĄ ODDAĆ ŻYCIE? CZY ONI JUŻ PRZESZLI DO HISTORII?:( :(

Gość honda123
JEST KTOŚ, KTO TAK JAK JA, GDY SŁYSZY MAZURKA SERCE MU SZYBCIEJ BIJE I CZUJE DUME?!:(

Gość może oddać
życie to nie, ma sie jedno, ale gdyby cię tak przeczołgali przez setki akademii ku czci zydowsko-bolszewickich świąt /rewolucje październikowe, 22lipca, Mrchlewski, Róże Luksemburg i inni/, to byłbyś po prostu zadowolony że jesteś u siebie i nikt Obcy się nie panoszy. Niestety jeszcze obcy się panosza ale ludzie już to zobaczyli i jest szansa że się ich pozbędziemy.

Gość honda123
a może "pendzel w tylku" sie wypowie, po z tego postu co załozyła (dzis 11 listopada a co ludzie robia) to wynika ze ten dzien jest dla niej wazny

Gość honda123
nie no ludzie, nie dołujcie mnie, nie ma juz takich ludzi?

Gość asdfghjkllkjhgfdsqwertyuioppy
Są jeszcze tacy patrioci i to wśród młodych ludzi. Mam 19 lat. Kocham swoją ojczyznę - Polskę. Polska dla mnie to nie tylko współczesne państwo w którym żyje. To 100 lat historii, a moja Polska - ojczyzna, rozciąga się od Odry po Dniepr, tam gdzie żyli moi/nasi dziadowie, tam gdzie kształtował się nasza kultura. Szanuję przy tym prawo Ukraińców, Białorusinów, Litwinów do własnych państw, ale Lwów to powinien Polski być :). Jestem wdzięczny moim przodkom za ich walkę na przestrzeni 1000 letniej historii. Czy jestem gotowy oddać życie? Łatwo powiedzieć w tych dziwnych pokojowych czasach tak, gdy nie trzeba tego robić. Ale co to w ogóle za pytanie? Czy ci co oddali życie za ojczyznę, mieli to właśnie na celu? Oni mieli na celu walkę dla dobra Polski, a życie oddali jedynie przez to że mieli pecha i polegli. Co nie umniejsza należnego im szacunku. Ale to pytanie powinno brzmieć: czy jesteś gotowy walczyć za ojczyznę?. Bo po co potrzebny jesteś martwy swojej ojczyźnie? Ojczyźnie są potrzebni żywi. A flagi nie mam, ale mam na ścianie orzełka przywieszonego, takiego z czapki wojskowej:).

Gość justa.81
alez oczywiscie! Jest wielu patriotów! Ci wszyscy którzy obrazaja ludzi za to ze wyjechali za granice pracowac i zyc:/ oni bardzo kochaja Polske

Gość honda123
ja nie mam nic przeciwko temu, przeciez kazdy wie jakie u nas są zarobki, ja to rozumiem, ale chodzi mi głównie o tych ludzi, którzy są dumni ze swoich przodków, którzy odzyskali ojczyznę, którzy jak wczesniej napisałam odczuwają przyspieszone bicie serca gdy słyszą hymn narodowy czy rote itd. a wyjechanie z kraju nie oznacza braku miłości do ojczyzny

Gość honda123
SĄ, I NIE GŁUPI, NIE GŁUPI, DOBRZE?!!!

Gość honda123
do Bożydar34 świątecznie- dlaczego usunęłeś swój post?

Gość hdrfd
nie no z tym oddaniem zycia to przegięcie.Nawet prezydent by spierdzielał gdzie pieprz roście jakby trzeba było...")

Gość honda123
a no kaczka napewnoxD