Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie_napaloja

Mój chłopak za bardzo mnie podnieca.

Polecane posty

Gość strasznie_napaloja

Mam 20 lat a on 22. Jest po prostu idealny. Taki męski brunet z 2 dniowym zarostem. Pięknie pachnie i w ogóle cud miód :). Jestesmy razem dopiero 3 miesiace. Powiedział mi ze nie chce się spieszyc z seksem bo uważa że za wczesnie. Ze swoja ostatnią dziewczyna robił to dopiero po 2 latach znajomosci. Ja już dłużej nie wytrzymam jak go widze, słysze czy nawet poczuje jego zapach już mi sie mokro robi. Jak jestem z nim dłużej niż 30 min to cała jestem rozpalona. Nie wytrzymam bez seksu. Jak nawet próbuje coś zainicjowac to od razu się odsuwa i konczy sie na pocałunkach i pieszczotach. Cały czas mi mówi: " coś ty taka nachalna" i się uśmiecha. Pomóżcie co zrobic?

Gość jnb
żyj w czystosci .

Gość po 3 latach ci sie zmieni

Gość strasznie_napaloja
No własnie nawet on czasem jak sie podnieci za bardzo to mówi ze musi isc bo jeszcze by do czegoś doszło a tego by nie chciał bo za wczesnie. Kurwa 3 miechy to za wczesnie? Nie wytrzymuje juz.

Gość zglos sie do mnie
To pomoge

Gość markov
chłopak nie jest pewny swoich uczuc . Ty jestes z nim dla seksu , a on dla miłosci.

Gość strasznie_napaloja
Myslalam juz czy skoro on nie chce to czy nie zrobic tego z jego kumplem?

ja tu widze jakis haczyk. moze ma malego albo jakas chorobe weneryczna? pewnie chce cie jeszcze troche przetrzymac zeby miec pewnosc ze go kochasz(zebys pozniej w razie czegos nie uciekla)

Gość markov
ja tez nie zrobiłbym tego jesli nie byłym pewny ze chce byc z kobieta w przyszłosci .

Gość strasznie_napaloja
Piękny podszyw.

Gość strasznie_napaloja
No własnie się go pytałam o to czy ma moze jakies problemy to on na to sie usmiechnał i powiedzial ze jest z religijnej rodziny i tak go wychowano. Boze ciesze sie ze do slubu mi nie każe czekac. Nawet powiedział mi ze jego mamie mam mówic ze jestem dziewica bo inaczej nie moglibysmy sie spotykac. A co to jego matke obchodzi...

Gość markov
albo jest prawiczkiem

Gość strasznie_napaloja
Coooo??? Facet 22 lata jest prawiczkiem? No kurcze na to bym nie wpdała.. możliwe. Musze jakos delikatnie zapytac.

Gość To jest prowokacja nie
a ty ile masz lat

Gość strasznie_napaloja
może sie nie bzykał tylko tak powiedział zebym myslała ze nie jest prawiczkiem

Gość markov
Coooo??? Facet 22 lata jest prawiczkiem? No kurcze na to bym nie wpdała.. możliwe. Musze jakos delikatnie zapytac. co w tym dziwnego . JAk nie spotkał laski ktora mu sie podoba a ma wysokie wymagania , to zwiazki mogły sie konczyć i do niczego nie dochodziło .TAk jak w twoim przypadku nie ma ochoty na ciebie .

Gość nnnsfsdfg
przed chwilą mówiłaś, ze zrobił to po 2 latach z jakąś laską :O

dla mnie tez to dziwne. moze ma malego:) chorobę weneryczna, czegoś sie wstydzi lub boi albo porostu jest głęboko wierzący lub tak został wychowany i ma takie przekonania ze tzreba na to dlugo czekac. a moze ma niskie libido, duzo mniejsze niz twoje jesli tak to problem jest wielki. bo jego chęci do seksu nie zwiększyć. a czemu rostal się z poprzednia dziewczyna??

Gość ujo
a może wyglądasz jak Radwańska i dlatego nie ma ochoty ?

dopiero teraz przeczytalam wszystko co pislas o nim. jest bardzo religijny. napewno nie bedziecie sie kochac przed slubem(tym bardziej ze jego mam mysli ze jestes dziewica) chore to troche

Gość ujo
albo jak Rutowicz , sowinska beger ? Nie dziw sie ze nie ma ochoty na cielesne spotkanie z tobą . Kreci go tylko twoj charakter , a twojego ciałą sie brzydzi ?

Jest kilka opcji a) jest prawiczkiem i się boi , a ci skłamał że nie jest już dziewicą b) ma chorobę weneryczną c) jest gejem :P d) to religijny dewota i radzę ci uciekać. bo on tylko będzie chciał po bożemu i zgaszonym świetle. e) ma małego penisa f) chce to zrobić z miłości (ale to mało prawdopodobne :P:P:P, masz koło tak 0,009% szansy że trafił ci się prawdziwy prehistoryczny okaz) Wybierz sobie co wolisz :classic_cool:

Gość ujo
i jeszcze opcja g) masz twarz jak jola rutowicz albo frytka i go nie podniecasz .

11.11.2008] 12:49 [zgłoś do usunięcia] warta grzechu - a mi sie wydaje ze: c) jest gejem albo d) to religijny dewota i radzę ci uciekać. bo on tylko będzie chciał po bożemu i zgaszonym świetle.

Gość ujo
i ) masz taki ryj ze gosc wymiotuje gdy cie widzi , a jego penis kurczy sie i chowa . GDy rozmawia z tobą to zamyka oczy by sie nie wystraszyć . JEst z tobą dla intelektu ,ale twoja fizycznosc go odrzuca.