Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lokka

To jakis taniec ??

Polecane posty

Gość Lokka

Poznalam faceta, nieszczegolnie mi sie podobal, ale z czasem zaczal zyskiwac ze wzgledu na szarmanckosc i inteligencje Ja mu od poczaku sie podobalam, to bylo widoczne na 2 rzut, na 2-3 spotkaniu juz siadal b.blisko mnie dajac do zrozumienia "otoczeniu" ze "jestem jego ",zabiegal o mnie... Kiedy z czasem zaczelam sie angazowac ,on zaczal sie wycofywac a jego maniery znikly niczym banka mydlana.... Nagle zmienil zdanie i powiedzial ze nie szuka zwiazku ,choc na pocztaku przeciez z takim zamiarem sie poznalismy :D I mowia ze to kobieta jest niezdecydowana

Gość taniec
????

Gość Lokka
Przestarszyl ? to ja moglam sie przestarszyc tempem z jakim sie do mnie startowal, w kazdym razie ja nie z tych wstydliwych i na mnie to wrazenia nie robilo ... taniec ---tak ja krok w tyl on w przod ja w przod on w tyl ;)

Gość a moze za szybko mu sie
oddalas?:P

Gość Lokka
Fakt spalismy ze soba, ale przeciez tu nie chodzi o oddanie sie:o prosze cie ... jestesmy dorosli i nie musze robic podchodow w kotka i myszke, No ale widac jakis szczyl - bo jesli dla niego seks to byl jakis sprawdzian to gratuluje mu podjescia