Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAWA_AWA

DLA SMUTNYCH I SAMOTNYCH - WKLEJAJCIE, DO MUZYCZNEGO KĄCIKA KAFETERII

Polecane posty

Gość KAWA_AWA

I have a dream, a song to sing To help me cope with anything If you see the wonder of a fairy tale You can take the future even if you fail I believe in angels Something good in everything I see I believe in angels When I know the time is right for me Ill cross the stream - I have a dream I have a dream, a fantasy To help me through reality And my destination makes it worth the while Pushing through the darkness still another mile I believe in angels Something good in everything I see I believe in angels When I know the time is right for me Ill cross the stream - I have a dream Ill cross the stream - I have a dream I have a dream, a song to sing To help me cope with anything If you see the wonder of a fairy tale You can take the future even if you fail I believe in angels Something good in everything I see I believe in angels When I know the time is right for me Ill cross the stream - I have a dream Ill cross the stream - I have a dream http://www.youtube.com/watch?v=qFHbwikzNds&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=qd7vwA9kXEM

http://pl.youtube.com/watch?v=840B27zYfOk&feature=related Odwróć się, za każdym razem gdy zaczynam czuć się samotna a TY nie nadchodzisz Odwróć się za każdym razem , gdy zaczyna męczyć mnie już słuchanie dźwięku spadających łez Odwróć się za każdym razem gdy wiem że to co najlepsze już minęło Odwróć się za każdym razem gdy zaczynam się bać i wtedy widzę blask Twoich oczu Zwróć do mnie swe oczy, za każdym razem gdy rozpadam się Zwróć do mnie swe oczy za każdym razem gdy rozpadam się Odwróć się, za każdym razem gdy jestem niespokojna i miewam niepokorne sny Odwróć się, za każdym razem gdy jestem bezradna i leżę jak dziecko w Twych ramionach Odwróć się za każdym razem gdy złoszczę się i wiem że muszę się wypłakać Odwróc się za każdym razem gdy zaczynam się bać i wtedy widzę blask Twoich oczu Zwróć do mnie swe oczy, za każdym razem gdy rozpadam się Zwróć do mnie swe oczy za każdym razem gdy rozpadam się A teraz trzeba mi CIEBIE tak Potrzebuje CIĘ bardziej niż kiedykolwiek I gdybyś tylko przytulił mnie mocno Moglibyśmy zostać tak na zawsze I wszystko byłoby dobrze Bo razem nigdy nie zbłądzimy Możemy trwać tak do końca Twa miłość okrywa mnie jak cień przez cały czas I nie wiem co robię bo wokół ciemności Żyjemy na beczce prochu, krzesząc iskry wokolo Naprawdę potrzebuję CIĘ dziś Ta noc jest początkiem wieczności Ta noc jest początkiem wieczności Kiedyś dawno temu zakochałam się Lecz ta miłość rozbiła mnie Już nic nie mogą zrobić Całkowite zaćmienie serca Kiedyś dawno temu było światło w mym życiu Lecz teraz tylko miłości mrok Już nic nie mogę powiedzieć Całkowite zaćmienie serca Zwróć do mnie swe oczy Zwróć do mnie swe oczy Odwróć się, za każdym razem kiedy wiem że nigdy nie będziesz kim chciałeś być Odwróć się, za każdym razem kiedy wiem że jesteś jedynym kto chce mnie taką jak jestem Odwróć się za każdym razem gdy wiem że nikt w całym Wszechświecie nie jest tak cudowny i magiczny jak TY Odwróć się, za każdym razem gdy wiem że nie ma nic lepszego i nic czego nie zrobiłabym Zwróć do mnie swe oczy, za każdym razem gdy rozpadam się Zwróć do mnie swe oczy za każdym razem gdy rozpadam się