Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura pausiniii

CZy on mnie oleWA?????????????

Polecane posty

Gość laura pausiniii

jestem z facetem 3 tygodnie... ale juz doszlo do seksu... wszystko bylo ok, ale wczoraj smsowalismy i on mi napisal ze spotkamy sie dopiero w czwartek, gdy zapytalam czemu nie jutro, czyli dzisiaj, nie odpisal... i nie odezwal sie do dzis czy on mnie olewa, albo zaczyna olewac? moze i ja powinnam olac jego?

Gość renu multi plus
lol

Gość niestetyyyy
uważam ze olewa,nie zostawia sie kogos tak bez odpowiedzi szczegolnie na poczatku zwiazku

Gość laura pausiniii
no tez mi sie tak wydaje, ja sie do niego juz nie odezwe

Gość cvxc
widocznie na razie nie ma ochoty z toba na seks, wiec sie nie spotka. Jak bedzie chcial spuscic z kija, to sie z toba spotka, nie boj sie.

Gość laura pausiniii
kurde tez wlasnie mysle ze chodzi o seks;/ skur....

Gość cvxc
no co skur...? po cos szla tak szybko do loza?

Gość niestetyyyy
poszła do łóżka bo jest dorosła ,bo jest z człowiekiem z krwi i kosci, bo to jest normalna i naturalna rzecz i nie trzeba z tym czekac do slubu, cvxc-jesteś dziewica???

Gość wenuswskorpionie
to raczej malo kulturalne zachowanie i z szacunkiem i zainteresowaniem druga osoba nie kojarzy sie; Ty tez milcz

Gość laura pausiniii
po prostu mialam ochote, on tez mial i stalo sie, nie mamy po 16 lat przeciez... myslicie ze da sie stworzyc z tego normalny zwiazek, nie oparty tylko na seksie?

Gość cvxc
"poszła do łóżka bo jest dorosła ,bo jest z człowiekiem z krwi i kosci, bo to jest normalna i naturalna rzecz i nie trzeba z tym czekac do slubu, cvxc-jesteś dziewica???" nie pytam czemu poszla do lozka, ale czemu tak szybko.a ty od razu o seksie po slubie piszesz. Jebnij sie w dekiel "myslicie ze da sie stworzyc z tego normalny zwiazek, nie oparty tylko na seksie?" nie. tylko seks ci pozostaje

Gość niestetyyyy
cvxc ja bym chciała wiedziec po jakim czasie sie idzie do łozka z facetem ,zeby wiedziec ze zwiazek nie bedzie sie opierał tylko na seksie?

Gość laura pausiniiii
nie wytrzymalam i napisalam esmsa i co sie okazalo - ma wylaczony telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość laura pausiniiii
upup

Gość nie kontaktuj sie narazie
moze sie odezwie i spotkacie sie w czwartek

jak ma ochote na seks to niech sobie wyrwie jakiegos na jeden raz albo znajdzie przyjaciela do seksu bez zobowiazan,ale niech nie robi tego z kims na kim jej zalezy-jak najdluzsza abstynencja

Gość kokomaroko
Myślę droga autorko, że niepotrzebnie pytałaś "czemu nie jutro i pojutrze?". Poczuł, że ledwo się związał a baba już chce go pod pantofel wziąć. I ten brak tłumaczenia to może być właśnie manidestacja swojej niezależności, odrębności. Ja też ze swoim poszłam do łóżka po 3 tyg. bycia razem, i też nie spotykaliśmy się codziennie... Tyle że mnie to było na rękę, przy takich codziennych spotkaniach szybko jego osoba zaczęłaby mnie drażnić. Nasz związek dalej kwitnie, i to on teraz o mnie zabiega :) Oczywiście może być jeszcze opcja, że Twój ma kogoś na boku. Obserwuj go bacznie, ale i daj mu złapać oddech.

A może chciał sobie tyko poruchać i cie zostawic po tem :p różnie to bywa...

Gość mumuuu
bo znając faceta 3 tygodnie wcale go nie znasz. może się okazać, że to dupek i chciał tylko seksu i teraz szuka innej, ładniejszej i zgrabniejszej.. :o