Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eustachy35

Czy to moze byc prawda ??Oszaleje z radosci

Polecane posty

Gość Eustachy35

Ponad miesiąc temu pozałem pewną Dziewczynę - 23 lata, ja 35 :) Jest śliczna, inteligentna oraz szczuplutka. Parę dni temu zaprosiłem Ją na parugodzinny wyjazd do Zakopca, a że było bardzo miło zaproponowałem nocowanie, zgodziła się. Po tym jak zrobiłem Jej dobrze oralnie przytuliła się i powiedziała " Jeszcze nigdy nie byłam tak blisko żadnego mężczyzny" , no szok. Czyli dziewica. Nie wierzyłem, bo nawet sam fakt że z taką otwartością, luzem i spokojem do seksu podeszła nie wskazywało, że nią jest. Zazwyczaj to przecież musi pół wieku minąć lub udaje że jest zgorszona, czy " nie wypada". I gdy się normalnie kochaliśmy, rzeczywiscie poleciało trochę krwi ... Jestem w szoku ...Zawsze miałem raczej doświadczone Kobiety, a jak sie naprawdę zakochałem to się okazało, ze jest dziewicą :D:D:D Nie wiedziałem, że są anioły na ziemi :D:D:D

Gość Co zaaa
debilizm???????????????????

Gość Eustachy35
co w tym "debilnego"? :)

Gość jaaaaaaaaaaaki głąb
wszystko :O

Pewnie jest: - brzydka - skoro ma 23 lata i miała sim locka :o - ma kurrewski charakter, skoro od razu dala Ci dupy :o - teraz nie bedzie miała zadnych zahamowan, zeby dawac dupy młodszym od ciebie facetom :)

Gość Eustachy35
Ja pierdole, napisales ze jest sliczna, a do tego skoromna, mimo zajebistej figury ubiera sie skromnie choc z klasą. Jak moze mieć kurrewski charakter , skoro to był Jej 1 raz ?:D A co do zahamowań - twój agrumnet mnie powalił. Myślisz, że wszyscy trafiają na takie łatwe jak Ty ??

Gość Eustachy35
napisałem* jak Ty trafiałeś miało być*

Gość mzkaoqieufhbcJ
Już zaczynalam Ci nawet wierzyć ale z tą krwią to jednak przegiąleś :o jak będziesz dziecko bardziej doświadczony to wtedy pisz....

Gość Eustachy35
Hahaha:D:D no nie mogę, a to ze nie wiedziała jak ma robić mi dobrze ręką to też nie jest dowód?:D czyli jednak Anioł :)

>> a to ze nie wiedziała jak ma robić mi dobrze ręką to też nie jest dowód? Aktorstwo, większośc kobiet to doskonałe aktoreczki :)

Gość Eustachy35
Tja, a krew to pewnie z nadgarstka Jej poleciała :P:P A jak Subito wytłumaczysz, że miała ( nie wiedziałem, że będę musiał to pisać ..) poprzerywane wejscie do cipki ? :D

Gość Eustachy35
Facet widac wcześniej też na dziewice nie trafileś i nie widziałeś tego to uwierzyć nie możesz:P Zaraz przy wejściu jest taka błonka okalająca i w 2 miejscach miała kilka mm przerwane :) Nie wiem może to dlatego, że Ona powiedziała póxniej, że to stad ze wogole jest tam ciasna z natury :)

Gość kurcze a jakie to poprzerywane
???

Gość kurcze a jakie to poprzerywane
Eustachy... wiesz ja jestem kobieta i nawej jak mialam 5 lat to mialam tam poprzerywane :D a jak ciasna z natury - jak niby dziewica o tym wie :D :D :D ach jeszcze jedno... juz widze dziewice pozwalajaca wnikliwie ogladac "pprzerywania" wielkosci paru milimetrow, z lupa sie jej tam usadowiles? :D :D :D

A może Ty ją zwyczajnie zadrapaleś podczas pieszczot i stąd ta krew :p

Gość Eustachy35
Kurwa a jak mam to wytłumaczyć, 1 raz coś takiego widziałem :o Cipka dziewicza to rzeczywiscie jednak widok żadki :P

Gość Eustachy35
Hm u Niej bylo poprzerywane i zaczerwienione jakby stąd też krew Jej leciała.... cipke dała sobie ogladać bo z rana robiłem Jej znów minetę :)

Gość Eustachy35
Tu siedzą serio w większości frustracji :o:o:o:o Nie wiem skąd wiedziała, może czasem chodzi do ginekologa a moze spytam się bo o 20 godz mamy się widzieć :P:P

Pomijając Twoja wypowiedx dotyczącą dziewczyny i calego seksu, stwierdzam że żaden normalny, 35 letni facet by się takimi pierdolami nie eksycytowal na kafe....

Gość Eustachy35
Wiiii a Ty skad znasz facetow i na dodatek tych normalnych ? sam/a siedzisz tu wiec w czym problem ? no tak albo najpierw trzeba dac argumenty przeciw ze zolte jest zolte a jak to sie nie uda to stwierdzic wogole kolorow nie ma :D

Gość hihihihihihhh
lipa to jakaś i tyle.

Gość ksksksksk
Boooosh, 35 lat a głupi i naiwny jak dziecko. Facetom można wcisnąć najgorszy kit.