Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapryselda

dziwny problem z zakochaniem.../

Polecane posty

Gość kapryselda

Otóż, zacząć trzeba od tego, że chyba jestem nienormalna...:O Mam 18 lat i problem dotyczy kolegi... Uczymy się w jednej klasie, poznaliśmy się dwa lata tamu. On wtedy był nieśmiały i skryty, ale widziałam, że jest mną trochę zainteresowany. Ja także go lubiłam, ale nic poza tym i chyba to zrozumiał. Czas mijał, chłopak się bardzo zmieniał. Zrobił się pewny siebie, w dodatku nawet trochę zarozumiały, zadbał o siebie i różne siksy zaczęły za nim szaleć. Na początku było to dla mnie niezrozumiałe i śmieszne, ale teraz... Sama zauważam tę fascynację u siebie! Jestem załamana, bo choć chłopak mnie lubi, to przypuszczam, że jego wymagania niebotycznie wzrosły...:O Poza tym, nasze relacje wyglądają dość dziwnie, np. pół roku temu spodobał mi się jego kolega i non stop się go radziłam, co z tym robić, w rezultacie mój wybranek znalazł sobie pannę.:O Z drugiej strony często się drażnimy, przekomarzamy, ale chyba oboje to lubimy... Co zrobić? Jak na nowo zwrócić na siebie jego uwagę jak na dziewczynę, kobietę, a nie koleżankę? Chyba zaczyna mi na nim zależeć...:O

Gość kapryselda
ale jestem zbyt dumna i ostrożna na to, gdyby mnie odrzucił, chyba zapadłabym się pod ziemię...:O

Gość kapryselda
ludzie, pomóżcie, wiem, że problem beznadziejnie głupi, jakbym przeczytała coś takiego parę tygodni temu, to chybabym autorkę wyśmiała, ale ja już po prostu chyba się zakochałam...😭

Gość kapryselda
proszę, nie zostawiajcie mnie z tym samej, ja nie mam pojęcia, co zrobić... nie chcę być natarczywa, a jednocześnie chcę mu okazać, że coś w tej naszej relacji się z mojej strony zmieniło...:(

Gość krzysiekkkk kk
pogadaj z nim o tym.

Gość kapryselda
wiem, że to by było najrozsądniejsze wyjście, ale nie potrafie sie przelamac... nie znioslabym, jesli powiedzialby, ze jestem mu obojetna:(

Gość Dziobata
Chorzowska, gdzie jestes? 😭

Gość kapryselda
sorry, nie zmienilam nicka;]