Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hullhulh

CO ROBIC ZEBY FACET NIE ZDRADZIL???????????

Polecane posty

Gość hullhulh

hej! Bardzo daawno temu moja mama rozmawiala z facetem po 50-tce na temat zdrad. Moja mama do niego mowi tak''Podobno 9/10 facetow zdradza swoje zony, kobiety, '' a on na to''Droga Pani 10/10 zdradza , najwaniejsze jest to zeby zrobic tak zeby ona o tym sie nigdy nie dowiedziala''przerazilo mnie to;o Dziewczyny co robic zeby nie zostac zdradzona?

Gość kurcze a jakie to poprzerywane
rzucic wystarczajaco szybko :P

Nie dopuszczac do sytuacji. Moj partner jezeli chodzi o seks napewno niogdy mnie nie zdradzi bo ma go bardzo duzo w domu. Jesli go nie ma wkracza inna kobieta

Gość nic sie nie da zrobić
nie musi to byc fizyczna zdrada ale emocjonalna w zyciu każdego faceta jest kilka fascynacji poza stała partnerka po prostu tak juz świat jest skonstruowany że chemia dzieje sie między wieloma osobami

amigagdynia - zycze Ci jak najlepiej, ale nie jestes w stanie zagwarantowac ze nigdy Cie nie zdradzi... Moim zdaniem sa tez inne powody zdrady - nie tylko brak seksu

nie tylko ilosc seksu ale jakosc tez sie liczy :P btw nie kazdy facet zdradza. a kto tak mysli powinnien tak samo myslec o babach.

Gość Morandii
musisz tak wygladacjak te dziewczyny wieczorem www.odloty.pl to nie bedzie zdrady

Gość obciąć mu jaja i nasypać soli

mysle ze najlepiej po prostu jest nie skupiac sie na mysli "ze zdradzi". Pamietajcie: najbardziej przyciagamy to o czym najczesciej myslimy!!

Gość
Zgadzać się na dowolne proponowane łóżkowe fikołki. Wbrew pozorom szukanie dupy do do zdrady to energochłonny proces...

Gość merk aba
bycie dama w salonie, kucharka w kuchni i dziwka w lozku powinno pomoc :)

ostatnio kolega z pracy powiedzial.. ze nie chcialby miec kochanki.. z lenistwa i wygody a takze ze strachu. Cytuje "...EE no po co mi tyle kloppotów? to ukrywanie sie, kombinowanie... zwyczajnie mi sie nie chce! za duzo zachodu z tym wszystkim. Jakbym rzeczywiscie mial zdradzic to bym pewnie poszedl do burdelu..." Po tym jego szczerym wyznaniu doszlam do wniosku, ze wiekszosc facetów którzy nie zdradzaja - robi to ze STRACHU lub LENISTWA. Taka prawda niestety ;)

Gość dzej zi
Sposrod zdradzanych kobiet znajdziemy wszystkie typy: zaniedbane i mega atrakcyjne, aktywne w lozku i te bierne, zolzy i spokojne. Nie ma co sie pocieszac, ze jak facet ma duzo dobrego seksu w domu i zadbana, atrakcyjna zone, to nie zdradzi:D