Gość pati8675 Napisano Listopad 11, 2008 Hey dziewczyny! pomozcie! moze jestescie w stanie cos doradzic, farbuje wlosy od bardzo dawna, tym razem po koloryzacji zdecydowalam sie na kupno produktow do wlosow farbowanych u fryzjera, jednak mam problem, wczesniej w tym roku tez tak mialam mylam wlosy i max1dzien-do mycia, troche sie poprawilo i myslalam ze po farbowaniu bedzie inaczej troszke lepiej, zwlaszcza ze taki zabieg wysusza wloski, myje je owym szmponem + odzywka/mam jeszcze maseczke, ale uzywam ja 1-2razy w tygodniu/ - nawet ostanio daje juz odzywke na same koncowki i kurde jak umyje dzis to jutro juz nasada zaczyna sie tluscic, a koncowki sa suche (kupilam na dniach specyfik do suchych koncowek i lepiej z nimi) no ale co z tym przetluszczaniem sie :/ nie wiem co robic, farbowalam wlosy- wiec produkty do takowych wlosow, aby chronic kolor itd., szmpon do przetluszczajacych sie nie da mi tego :/ z produktow jestem bdb zadowolona czuc ze wlosy sa mieciutkie kolor tez ok ale te przetluszczanie sie u nasady... ghhrr denerwuje juz mnie to strasznie! heeelp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach