Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pati8675

poradzcie cos!

Polecane posty

Gość pati8675

Hey dziewczyny! pomozcie! moze jestescie w stanie cos doradzic, farbuje wlosy od bardzo dawna, tym razem po koloryzacji zdecydowalam sie na kupno produktow do wlosow farbowanych u fryzjera, jednak mam problem, wczesniej w tym roku tez tak mialam mylam wlosy i max1dzien-do mycia, troche sie poprawilo i myslalam ze po farbowaniu bedzie inaczej troszke lepiej, zwlaszcza ze taki zabieg wysusza wloski, myje je owym szmponem + odzywka/mam jeszcze maseczke, ale uzywam ja 1-2razy w tygodniu/ - nawet ostanio daje juz odzywke na same koncowki i kurde jak umyje dzis to jutro juz nasada zaczyna sie tluscic, a koncowki sa suche (kupilam na dniach specyfik do suchych koncowek i lepiej z nimi) no ale co z tym przetluszczaniem sie :/ nie wiem co robic, farbowalam wlosy- wiec produkty do takowych wlosow, aby chronic kolor itd., szmpon do przetluszczajacych sie nie da mi tego :/ z produktow jestem bdb zadowolona czuc ze wlosy sa mieciutkie kolor tez ok ale te przetluszczanie sie u nasady... ghhrr denerwuje juz mnie to strasznie! heeelp

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować