Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się czy

KOSMETOLOGIA! -warto studiować ten kierunek?

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście, że warto :-) Ja studiuję u Mydłowskiej w Warszawie i jestem meeega zadowolona :-D

Gość gość
Polecam szkołę na Kaleńskiej 3. Bardzo wyrozumiała kadra i dobry poziom. Polecam.

Gość gość
Ja zaczęłam studiować kosmetologię w tamtum roku na Wyższej Szkołe Nauk o Zdrowiu w Bydgoszczy i jestem bardzo zadowolona! Uczelnia ma swój klimat, wykładowcy są spoko i ogólnie jestem przekonana, że ta uczelnia to dobry wybór! Zostawiam info jakby ktoś był zainteresowany: http://study4u.eu/uczelnia/381-wyzsza-szkola-nauk-o-zdrowiu Pozdr!

Gość gość
Warto, pod warunkiem ze wybierzesz dobra szkole. Ze swojej strony mogę polecic ci szkole wyzsza http://www.medyk.edu.pl/ Maja naprawde profesjonalna kadre i swietne podejście do studentow, ja jestem bardzo zadowolona z wyboru tego kierunku :)

Gość gość
ja właśnie w tej chwili zastanawiam się czy nie wybrać się na wszuie w poznaniu na kosmetologię, szczególnie że można jeszcze kilka dni się zapisać i się zastanawiam właśnie czy kosmetologia to kierunek, który warto studiować. jak myslicie?

Gość gość
kosmetologia na pewno brzmi ciekawiej niż technik usług kosmetycznych, tlyko że ludzie w dalszym ciągu nie wiedzą, czym to się różni od siebie ;) a się różni bardzo ;) przede wszystkim kosmetologia to jest dział dermatologii, więc jakby nie patrzeć jest to po części kierunek medyczny. Widzę, że na www.wszuie.pl, że mają jeszcze dietetykę, a to na pewno jest bardzo przyszłościowe, bo wszędzie teraz szukają dietetyków

Gość gość
Też uważam, że praktycznie na to patrząc, kosmetologia jest totalnie pozbawiona sensu. Tutaj nie nauczycie się zawodu, nie przygotujecie się do żadnych konkretów, a po prostu zdobędziecie kolejny papier. Czy ma to sens? To już sami oceniajcie.

Gość gość
Moim zdaniem nie - jest po nim zbyt mało pracy, więc można skończyć jako d0brze wykształcony bzrobotny. A zgadzam się z tym,że zdecydowanie lepiej zrobić po prostu szkolenia kosmetyczne - przynajmniej pod zawód kosmetyczki.