Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

kiedy do kina?

Polecane posty

w jakim wieku byly wasze dzieci kiedy 1 raz zabrałyście je do kina? Zastanawiams ię nad takim wyjściem z Mania, ale mam pewne obawy. Zastanawiam się czy wysiedzi ponad godz czy nie bedzie chciala wspinac sie po fotelach, zaczepiać inne dzieci, biegac po sali i czy nie będziemy musialy wyjsć po 10 minutach. Prosze o odpowiedź.

my bylismy juz w kinie :) jakis miesiac temu, Olek byl pierwszy raz na bajce bylismy w cinema city poczatek byl trudny, bo olek sie przestarszyl, musial maz z nim wyjsc na 5 minut, pozniej bylo juz ok :)

dodam ze z nst razem jeszcze poczekamy, nasz Olek wysiadzial pol seansu a drugie pol...przespal :-D wiec chyba bajka go malo interesowala... mysle ze 3 latka to jest bardziej odpowiedni wiek na takie wyjscia do kina ale to tylko moje zdanie

evi pewnie masz racje :D chociaz tyle ze spal a nie plakal albo łaził po sali :)

chyba byl za bardzo zmulony zeby walesac sie po sali ;) ogolnie byl b grzeczny, balam sie ze zacznie glosno przezywac bajke, ciagle o cos pytac itp, a tak nie bylo ale ogolnie bajka go malo co interesowala ma swoje ulubione w tv i jak widac inne go nie interesuja :-/

ech to tak jak moja... jakby byla w kinie świnka peppa to bym sie nawet nie wahala... ale tak to chyba jeszcze z rok sobie poczekamy na takie wyjscie.

no szkoda ze nie puszczaja takich bajek wlasnie moj chetnie poszedlby na teletubisie albo na traktora tom'a :-D

moj syn tez podczas pierwszej wyprawy do kina strzelil sobie drzemke i pol bajki przespal... mial wtedy z 2,5 roku o ile dobrze pamietam...

Za zabrałam siostrzeńca do kina jak miał 2 latka. Wszystko było ok. Cały film wytrwał. Podobał mu się ale.... najpierw powinnam ten film sama obejrzeć. Bo mały w pewnym momencie zawału by dostał. A ja myślałam, że schowam się pod ziemię, że go na taki film wzięłam i że dziecko będzie miało koszmary. To była bajka o pingwinkach \'Happy Feet. Tupot małych stóp\'. Najgorsze były sceny z taką foką, która goniła te pingwinki i chciała je zjeść... Biedny mały bardzo się bał. Jak tylko się zorientowałam to odwracałam jego uwagę ale trochę zobaczył. Głupio mi potem bardzo było.