Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edi2525

ciaza a farbowanie włosow ??

Polecane posty

Gość edi2525

jak myslicie czy w 23tyg mozna zrobic pasemka blond na odrostach ? bo juz sama nie wiem kazdy inaczej mowi prosze doradzcie

można. To nieprawda że to szkodliwe dla płodu bo nie ma możliwości przeniknięcia. Tu chodzi o to, że szkodlewe może być jeślibyś siedziała w dusznym powietrzu i wdychała opary z tej farby, no wiesz o co chodzi. Ja jednak farbowanie sobie daruję w ciąży, a niech mi odpoczną włosy bo mam je teraz bardziej delikatne niż przed ciążą.

Gość misiapysiarysia
ja farbowałam dwa razy będąc w ciąży.Drugi raz 2 dni przed porodem:-) wszystko było ok.

Gość edi2525
o to fajnie dzieki bardzo

Ja też farbowałam, i to trzy razy! pierwszy w pierwszych dniach ciąży (jak sie potem okazało :) ), drugi po I trymestrze i trzeci na kilkanaście dni przed porodem (drugi i trzeci raz też pasemka blond) i z moją córcią jest odpukać wszystko dobrze!

Gość ciaza to nie choroba
nie jestem jeszcze w ciazy, ale nie wyobrazam sobie chodzic z odrostami. przeciez to nieestetyczne i wyglada sie na zaniedbana. wlosy farbuje raz w miesiacu i nie zamierzam tego zmienic, szczegolnie w ciazy gdy wydaje mi sie powinno sie bardziej dbac o wyglad bo niestety wyglada sie gorzej.