Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DluugoNoga17

Mini??

Polecane posty

Gość DluugoNoga17

Dzisiaj do szkoły założyłam miniówke i rajtki czarne..:)[bo bez niemozna chodzic] jak wysiadlam z autobusu wszysctkie dziewczyny sie smialy... a chlopcy lekko usmiechali.. Troche bylo mi glupio jedyna w szkole ubrana w mini.. ale przeszlam przez korytarz pewnie.. udajac ze czuje sie swietnie tak ubrana:D w sumie to nie przeszkadzalo mi to strasznie.. słyszac smiechy i docinki od niektorych dziewczyn... Pytanie... Lepiej spodnie rurki czy mini z rajtkami?:>

Gość to chyba jedyna szkoła
w Polsce, która była czynna dzisiaj :):):)

Gość lepiej _
chodzic do szkoly kiedy są zajecia a nie w dni wolne od nauki dlatego sie z ciebie smiali :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość DluugoNoga17
yyy nawet niewiedzialam ze swieto w Polsce.. Ja mieszkam za granica i niestety musialam isc do szkoly...:|

Gość lepiej _
skoro nie wiedzialas ze dzis jest swieto a jestes niby polką obojątnie gdzie mieszkasz to juz wogole masz przejebane ratuje cie tylko post "nie jestem polką dlatego nie wiedzialam ze dzis jest w polsce swieto "

Gość lepiej _
WysokaBlondyna17 poł roku temu wyjechałam z PL do Niemiec.. chodze tu do szkoły i wogule.. ale nie moge sobie znalesc chlopaka.. mam troszke problemy z jezykiem ale juz umiem sie dogadac.. poprostu gdy ide do szkoly wszystko ogranicza sie do KLASY.. a reszta szkoły? w PL niemialam problemu z chlopakami. a tu problemy z jezykiem i kazdy chlopak ktory mi sie podoba ma juz dziewczyne..;( to chyba tez twoje :D:D:D:D:D czy to tylko w dzien niepodległosci taka inwazja :D:D glupawych dzieciaków

Gość Tomaszekk
Miniówki rullez!!!!!!