Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BiMbO

Pytanie do wlascicieli kotow.

Polecane posty

Witam Mam maly problem z kotkiem. Ma 2 miesiace i od urodzenia zalatwia sie do silikonowego zwirku hilton. Niestety jest malo wydajny, drogi i jestem smuszona wymienic na zwykly np. Benek. Boje sie jednak, ze kociak sie nie przyzwyczaji do nowego zwirku i bedzie zalatwial sie gdzie popadnie. Myslice, ze nauczy sie korzystania z nowego zwirku czy zostac przy starym? Nie mam doswiadczenia w \'wychowywania\' kotow. z gory dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam

Dla mojej kotki nie ma żadnej różnicy. Zmieniam jej żwirki w zalezności od tego ile mam kasy. I nie mam problemu. Kotu chyba jest wszystko jedno byleby miał gdzie zakopać swoje \"kotlety\"

moje koty godzą się na każą zmianę :D chyba nie będzie problemu.

w sumie to moim nawet zmienilam kuwete na przykrywana (tylko na razie klapka jest zdjeta bo sobie nie radzily) i nie ma problemu. chociaz to wiejskie kotki jeszcze nie zdarzylo mi sie po nich sprzatac, bo grzecznie korzystaja z kuwety

moj kot przeszedł chyba przez 5 czy 6 zwirków i załatwiał sie do kazdego :) Stanelismy na benku. Uwazam ze hilton jest okropny...

Gość fghnjhasdiugy
ja mojemu kupuje taki jak jest, miał juz wiele :-)

strasznie sie ciesze bo balam sie, ze nie zaakceptuje nowego zwirku. nie polecam nikomu zwirku silikonowego...trudno sie sprzata, jest drogi, malo wydajny i niesamowicie smierdzi jesli sie go nie wymieni przez 5 dni;/

ja aktualnie testuje ten. na angielskiej stronie mial same pozytywne oceny (na 35 opinii) wiec zobacze. podobno jest duzo bardziej wydajny niz inne http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_dla_kota/zwirek/zwirek_zbrylajacy/31104 plusy: jest mialki jak piasek nie kurzy ladnie zbryla, wiec wystarczy wybrac koopki i reszta zostaje (po 3 dniach nie widac zeby cos ubylo) nie roznosi sie na lapkach kotki chetnie zakupuja w nim niespodzianki (w poprzednich zwirkach zostawialy nieprzysypane) dobrze pochlania zapachy minusy jeden ale duzy - ma wkurzajacy zapach talku. co prawda przy krytej kuwecie nic nie czuc ale przy sprzataniu kreci w nosie. aczkolwiek Anglikom pachnie :P

Gość uppppppppppppppppppppppp