Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa - MEwa

Gynostemma - lek na stres ???

Polecane posty

Gość Ewa - MEwa

Dziś kupiłam gynostemmę, ale zastanawiam się czy zacząć ją pić? Co Wy o niej sądzicie...

Gość Ilkakila
Ja pije gynostemme i jestem zadowolona. Pomaga sie odstresowac po całym dniu pracy :)

Gość WoAlka33
Istnieje roślina zwana Gynostemmą która działa dwukierunkowo, czyli regulująco i adaptogennie na centralny układ nerwowy. Działa ona uspokajająco w warunkach przeciążenia jak również stymulująco przy depresji. Udowodniono, że Gynostemma królewska utrzymuje stan równowagi organizmu człowieka, a co za tym idzie w pełni kontroluje stres i jego następstwo - bezsenność. Ale współcześnie mało kto ją zna i stosuje

Gość Mela29
Nigdy o czyms takim nie słyszałam. Ja jak mam stres to ide do lasu pobiegać - to mi pomaga :)

Gość a gdzie mozna kupic te
herbatke i jaki ma smak?

Gość gynostemma D
a mozna ja kupic na : www.skocz.pl/gyno herbatka dobra i smaczna i najwazniejsze ze dziala!!!!

Gość gynofan
ja rowniez pije od niedawna i jest rewelacyjna :D juz sie czuje chudsza - a kupowalam na www.skocz.pl/gyno . Polecam!!

Gość czyżby reklamiary

Gość Adwinar
Nie bede ukrywal, ale polece sklep pod adresem http://www.gynostemma.pl/p/523/YYY/strona Tam jest wszystko opisane. Oczywiscie nie namawiam do kupienia, ale im wiecej wiadomosci na ten temat to tym lepiej. Pozdrawiam