Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michaeeel

problem z kobietą i rajstopami

Polecane posty

Gość Michaeeel

chciałbym się zapytać głównie kobiet, gdyby facet mial w swojej garderobie jednoczesnie kalesony i rajstopy, tylko rajstopy typowo zimowe typu: http://allegro.pl/item474591840_oblio_dwuwar stwowe_rajstopy_250_den_rozm_4.html to czy odbierały by go jako dziwaka i nienormalnego seksualnie, czy normalnego faceta jak na co dzień. Mam 19 lat i moja mamuśka mi kupila na zime właśnie 2 pary kaleson i te właśnie rajstopy, gdy sie jej zapytałem po co mi rajstopy kupiła to powiedziała że przez pomyłke 2 pary zamówiła a co to za różnica zimą, taka bielizna zimą zawsze bedzie bielizną osobistą, i nikt mi pod spodnie nie zajrzy, ale niewiem jaka na to moja dziewczyna spojrzy.

Gość Michaeeel
chciałbym się zapytać głównie kobiet, gdyby facet mial w swojej garderobie jednoczesnie kalesony i rajstopy, tylko rajstopy typowo zimowe typu: http://allegro.pl/item474591840_oblio_dwuwarstwowe_rajstopy_250_den_rozm_4.html to czy odbierały by go jako dziwaka i nienormalnego seksualnie, czy normalnego faceta jak na co dzień. Mam 19 lat i moja mamuśka mi kupila na zime właśnie 2 pary kaleson i te właśnie rajstopy, gdy sie jej zapytałem po co mi rajstopy kupiła to powiedziała że przez pomyłke 2 pary zamówiła a co to za różnica zimą, taka bielizna zimą zawsze bedzie bielizną osobistą, i nikt mi pod spodnie nie zajrzy, ale niewiem jaka na to moja dziewczyna spojrzy.

Gość Michaeeel
z tą mamą to oczywiście zmyśliłem, sam zamówiłem przez internet bo od dłuższego czasu mam coraz silniejsze ciągoty homo

Gość ja tez tak saamo
nie no, damskie rajstopy odpadaja!!!!! moze jak kupi za duzo majtek albo stanikow to tez bedziesz nosil?? kalesony tez za piekne nie sa no ale to co innego

A co za różnica, ważne żeby Ci w tylek bylo cieplo ;)

Gość vtgef
mój facet nosi kalesony ale pracuje na budowie a teraz wiadomo zaczyna być zimno, a 10 godzin to trochę zimno żeby w samych jeansach chodzić... i uważam, ze kalesowny są jak najbardziej ok, ale gdybym go przyłapała na noszeniu rajstop...hmmm...na pewno nie byłoby mi to obojętne...

Gość ja tez tak saamo
no kalesony wiadomo, ale damskie rajstopy???? masakra, faceci nic damskiego nie powinni nosic,