Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hudusgdug

Gdzie zarobie 3 tys netto?

Polecane posty

Gość hudusgdug

Gdzie moge zarobic około 3 tysiace netto? Studiuje zaocznie, nie mam wielkiego doświadczenia ani żadnych nadzwyczajnych umiejętności. Ta suma wystarczyłaby mi, żeby wyjanąc kawalerke, opłacic studia i życ jak człowiek a może nawet zaoszczedzić pare groszy. Chodzi o Warszawe. Dziekuje za podpowiedzi :)

Gość jaras133
robie w banku pierwszy miesiac w 50tys miescie i zarabiam 1200 na rekę... ale jesli chodzi o wieksze miasta moze ocs znajdziesz...

Gość hudusgdug
Burdel odpada, nie mam kwalifikacji ;) A co do banku to nie masz kierunkowego wykształcenia? Bo myslalłam, że mając średnie ogólne to moge tylko w kasie pracowac a tam raczej nie licze na kokosy (choc 3 tys kokosami nie są)

Gość upppppppppppppppppppppp
3 tys. kokosami nie są? dla takiej kozy jak ty bez wyższego wykształcenia 1500zł to powinny być kokosy! kto teraz zarabia 3 tys. złotych? moja matka jest mianownym nauczycielem, po studiach podyplomowych i innych duperelach, rypie do 16 nadgodziny i ma z tego 1800zł! weź sie w łep jebij zdrowo

Gość jaras133
mam kierunkowe technik ekonomista a teraz studiuje...

3tys niekokosami dla zwyklego technika ( a coz teraz technik znaczy :D?) bez doswiadczenia :D

Gość hudusgdug
Skoro Twoja matka sie tak nisko ceni to nie jest moja sprawa. Moja kuzynka jest na 5 roku studiów i jest juz specjalista z ponad 5 tysiecy.

Gość jesli tak to
no to niech Ci kuzynka podpowie gdzie zarobic te 3 na lape :)

powiedz gdzie,moze tez tam pojde pracowac , nawet w mojej branzy tyle nie daja :D

Gość jaras133
czy nisko pierwsza praca pierwszy zarobek...od czegos trzeba zaczac... 3tys hmmmmm wysoko sie cenisz ale juz tak jest ze ta krowa co duzo beczy malo mleka daje

hudusgdug ty głupia ściero nie obrażaj mojej matki! głupi niewyksztłciuchu! wez najpierw studia skoncz a potem licz na pensje 3 tys zł.! teraz możesz co najwyzej w tesco robic za 1000zł! a moja mama sie ceni i jako nauczyciel z ponad 20 letnim stażem nie liczy na wieksze zarobki! i gowno prawda, ze nauczyciel zarabia 5 tys zł! chyba by musiał jechac na 3 etatach

Gość hudusgdug
Gdzie? E reklamie. Kuzynka ma 23 lata i jest specjalista ds. Public Relations, zarabia około 5,5 tys netto

`Skoro Twoja matka sie tak nisko ceni to nie jest moja sprawa` acha i jeszcze jedno-zarobków moja matka nie ustala sobie sama, bo może jeszcze tego nie wiesz, ale pensja nauczycielska jest narzucona z budżetówki. jak skończysz jakąś szkołę to bedziesz wiedziała tak oczywiste rzeczy.

Gość hudusgdug
To dlaczego (pytam zupełnie powaznie) skoro Twoja mama ma takie wykształcenie nie poszuka sobie lepiej płatnej pracy?

Gdzie? E reklamie. Kuzynka ma 23 lata i jest specjalista ds. Public Relations, zarabia około 5,5 tys netto co 23 i juz po studiach? no własnie - jak masz taką mądrą i dobrze zarabiającą kuzynkę to niech ci załatwi fuchę za kokosy

Gość hudusgdug

`hudusgdug To dlaczego (pytam zupełnie powaznie) skoro Twoja mama ma takie wykształcenie nie poszuka sobie lepiej płatnej pracy? ` bo z wykształceniem pedagogicznym i w dodatku w małej miejscowości można byc jedynie nauczycielem? ale żes prymitywna! stomatologiem po pedagogice nie będzie nie? :O

Gość hudusgdug
gdzie napoisałam, ze kuzynka jest po studiach? Własnie zaczeła 5 rok psycholigii na WSFiZ w Warszawie.

to szybka jest ta twoja kuzynka. 23 lata i juz na 5 roku? chyba musiała dać doopy, żeby tak przeskoczyc podobnie jak, zeby dostac taką robotę za tyle kasy :D:D dziewczyno, obudź się i zejdź na ziemię!

Gość elo elo elo
Zbesztac chyba nie zbeszczescic :O Głupia baba :O

Gość hudusgdug
asia 88 czy to jest moja wina,że macie dziecko i macie za mało pieniedzy na zycie? Ja nie mam m.in. dlatego że mnie na nie nie stac. Po co decydowaliscie sie na dziecko wiedzac ze macie tylko 500 zł na utzrymanie rodziny?

chcesz zarabiasz `kokosy`? to emigruj na Wyspy sprzatać kible Angilkom! wielka pani..........

Gość Ja Ci powiem
sprzatam prywatnie i zarabiam4000zl ale to musisz lubic

`elo elo elo Zbesztac chyba nie zbeszczescic Głupia baba ` a ty mądry/a, ze nie znasz słowa `zbeszczcześcić` :O

Gość jaras133
nie chwal sie kuzynka tylka sam zacznij szukac pracy ale zmniejsz progi do 1000zl bo sie zalamiesz i mamusia bedzie musiala przytulic i otrzec lezki jak zamiast 3 kola dostaniesz 1

Gość elo elo elo
Zbeszczescic to mozna zwloki :O Na forum to raczej tylko zbesztac :D

Gość axila
upp wez sie nie wyzywaj na dziewczynie,to ze twoja stara ma pecha w zyciu nie znaczy ze inni maja go miec

Gość hudusgdug
owszem, chce zarabiac "kokosy". A Twoja mam niech za 1600 dalej robi. Kuzynka ma 23 lata, jak wieszkośc osób zrobiła mature w wieku 19 lat. 5 rok studiów slonczy mając 24 lata.