Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzona księżniczka

Prawdziwy mezczyzna powinien swoja kobiete traktowac jak ksiezniczke

Polecane posty

Wszystko co ona prosi, na co ma ochote to on powinien spełniać. Jeśli kocha i na prawde ma klase to spełni każdą jej prośbę, zachciankę ;-) Chce wycieczki do Hiszpanii ma ją. Chce fajne perfumy ma je. Chce nową komórkę ma ją ;-) Tak postępuje prawdziwy mężczyzna z klasa - uczcie sie panowie:-p

Gość ja tam bym
a faceta powinno sie traktowac jak prawdziwego macho - chce kochanke, niech ma, trojkacik tez :p

ufff.. jak dobrze że nigdy nie pretendowałem do miana \"prawdziwego mężczyzny\" i księżniczki omijałem szerokim łukiem. Dużo bardziej wolę kobiety :)

Gość ehhh szkoda gadać
Lepiej ty się ucz kobieto,faceci którzy tak traktują swoje kobiety to przede wszystkim dupy wołowe a nie mężczyźni.Moze ma jeszcze cię brać na rączki i jezdzic z tobą na koniu i uwalniać cię ze szponów złego władcy ?.Wy kobiety nie wiecie jaki powinien być prawdziwy mężczyzna,mężczyzna prawdziwy to taki który jest w czymś najlepszy a nie zawraca sobie głowę takimi tumankami jak wy.

Gość niezle zdanie
maja tutaj faceci o kobietach :(

Gość koiuyt
kolejny debilizm!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość olejzpierwszego
oki ale teraz sa same kurwy... jakby byla ksiezniczka i do tego taka co dobrze obciaga to moge nawet tak robic

Gość nie źle
Heh Co to mężczyzna to bank? "Dzisiaj kup mi to i to" To nie jest bank, i jeżeli kobieta chce jakąś wycieczke to niech też się wysili troszku. a nie może odrazu całą wypłate chce? Tu nie chodzi o pięniądze.

urodzona księżniczka" rozumiem że facet cię opuścił i poszedł do innej :D :classic_cool:

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
takie rzeczy to tylko w bajkach ;)

Gość nigdy bym nie chciala takiego
panfoflarza i cioty jak opisuje autorka w poscie tytulowym :P

Skąd takie idiotki się biorą :O Nie niszcz reputacji normalnych kobiet :O

Gość mam wszystko bo mam ciebie
Moj mężczyzna własnie taki jest :) Dzięki niemu mogę traktować moją pracę, jak hobby. Wczoraj byliśmy na zakupach i kupił mi i mojego pieskowi kosmetyki za 700 PLN :)

Gość mam wszystko bo mam ciebie
mojemu *

Gość PiotrPiotrek
Gadacie tylko co facet powinien robic a co powinna kobieta? prawda jest taka ze jezeli nosi na rekach i kupuje wycieczki do hiszpani i drogi z platkow roz robi to znudzicie sie nim szybko i przestaniecie szanowac gdyz taka jest natura ludzka zrozumcie to w koncu, mowiac szczerze choć jest to "wątpliwe morlanie" najlepszym sposobem na kobiete jest początkowo robić tak jak mowi natural born księżniczka...;P pozniej na jakis czas stac się sku...elem ale bez przesady , oczywiscie szanowac, odnosić się ładnie itd a poźniej wrocic jako pol 1 opcji i pol 2 , wtedy kobieta jest Twoja. Z mojego doswiadczenia niestety kiedy bylem krolewiczem co kupuje kwiaty i jest slodkim misiem to panna mnie zdradziła, gdy bylem skurwielem ktory w rocznice poszedl sie naj..ac z kolegami to panna gdy ja zostawialem prosila zebym z nia byl bo nie wyoobraza sobie zycia beze mnie. Zastosowanie ma tutaj tak zwany syndrom sztokholmski choć w jego lżejszej odmianie oczywiscie. Ludzie tacy są gdy kobieta mnie źle traktowała biegałem za nia bardzeij niz za to ktora byla cudowna dla mnie. Możecie napisać ze fakt ten wynika z mojej głupoty charateru czy niedojrzałości jednak sądze że powodem jest naturalna ludzka natura. Gdyż nie bez powodu egzystuja takie hasla jak " za dobrych chłopcow wychodzi się za mąż a sku....eli się kocha" Pozdrawiam

Gość audi rs6
widze autorko że traktowanie jak księżniczke w twoim przypadku przekłada sie na rzeczy materialne.jak chcesz być taką księżniczką to zapraszam do galerii galerianko... http://odlotek.pl/zaproszenie/31074

Jasne, facet będzie skakał koło kobiety a ona w końcu go oleje bo jak jest za dobrze to jest nie dobrze... Bądźmy szczerzy... Jak jest za dobrze, ma się wszystko co się chce to jest po prostu nudno...

Gość mskkkks
"Wy kobiety nie wiecie jaki powinien być prawdziwy mężczyzna,mężczyzna prawdziwy to taki który jest w czymś najlepszy a nie zawraca sobie głowę takimi tumankami jak wy." Zastanów się nad sobą chlopczyku :o Podstawą jest szacunek i pomoc wobec słabszej kobiety, to jest prawdziwy mężczyzna z klasą.

Gość zooołza
Urodzona księżniczko, Tobie by sie przydało wiecej komórek :]

Gość Zuzia2010
z ciebie taka księżniczka jak zdupy organista. Puścić taką wieśniaczkę do kurnika to koguta z bykiem pomyli. Jak chcesz tak nosić na rękach to najlepiej dzidziusia.

Gość samosia 1234
Heh zgadzam się z przedmówczynią. Trzeba kobiety traktować szczególnie ale nie chodzi tu tylko o sprawy materialne. Lepiej uważaj kochana autorko tematu żeby Ci ukochany nie kupił bezludnej wyspy z biletem w jedną stronę:)

Gość Zagubionnnna;(
A ja powiem tak: Ze moim zdaniem traktowanie dziewczyny jak księżniczkę jest to szacunek do niej, bycie przy niej w kazdej wolnej chwili... Wspieranie... Tylko, ze teraz ciężko znaleźć takiego faceta.... Mój ma mnie dupie, olewa. Może kiedyś trafię na prawdziwego mężczyznę(młoda jestem 17lat)n ale trochę o życiu wiem... Powodzenia dziewczyny

Gość w bezsensie życia pnączy
Moim zdaniem mężczyzna powinien traktować swoją kobietę wyjątkowo ale nie robić z niej rozpieszczonej barbie,bo gdy nie bedzie chcial spelnic jej zachcianki bedzie plakala jak rozwydrzony bachor. badzmy szczerzy taka kobieta jak ksiezniczka jest z mezczyzna dla pieniedzy i nie umie byc bezinteresowna. nie trzeba traktowac kobiety jak ksiezniczki. wystarczy o nia dbac i o zwiazek. a tak napradwe to fajnie jest zachowac zdrowe relacje i zyc w sposob taki aby w przyszlosci nie zadawac sobie pytan:czy ta milosc jest szczera? oczywiscie kazdy lubi byc rozpieszczany w dniu urodzin :) lub innego swieta. po to sa wlasnie takie specjalne okazje :)

kiedy autorka tego forum dorosnie, cos sie tobie w glowie pomieszalo... facet to nie bank i sponsor, jedyne co powinen robic to miec szacunek do ciebie i dawac tobie bezpieczestwo a nie kase4 na zachcianki:-D masz dwie rece to sobie zarob ...pozdrawiam ksiezniczke:-D ha

Gość tomasheq11213
www.sponsorki.pl to nie www.kafeteria.pl

a wczoraj to kupił mi zaczarowanego karpia:) co mu od ogona trochę użrę to mu zaraz odrasta no mówię wam masakra taki karp na całe życie:)

wy pojęcia nie macie co to znaczy mieć hajs:) bez obrazy, poprzedni facet dawał mi 10000 tysiaków na miesiąc:) musiałam sobie kupić aż trzy portfele bo w jeden nie szło zapakować a jeszcze trochę kasy mam w zamrażalniku bo mama mi powiedziała zamroź dziecko trochę kasy na później to zamroziłam:)