Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka iglesiasa

JAK MOGL MI TO ZROBIC ?????? CO JA MAM ROBIC EHHHHHHHHH

Polecane posty

Gość fanka iglesiasa

Jestem załamana .Łzy same mi już lecą,nie wiem co robić i co myśleć.Jestem z moim chłopakiem już 3 lata. On jest moim pierwszym,jeśli chodzi o seks, i ja jego również (bynajmniej zawsze tak mówił).Jego koledzy często chodzą na dziwki,tzn.chodzili,kiedy każdy z nich był wolny.Od jakiegoś czasu mają dziewczynę,także już z tym skończyli.Mój chłopak zawsze mówił,że nigdy nie był z nimi na dziwkach,że nie jest taki,jak oni,że jestem jego pierwszą.Wiedział również jakie jest moje zdanie na temat dziwek ,za każdym razem plułam na takie i na kurwiarzy.Nienawidzę tego!Jego koledzy mają po 25 lat,a mój chłopak jako jedyny 21,także uwierzyłam Mu,tym bardziej,że się strasznie wkurzał zawsze wtedy,gdy pytałam ,czy na bank nie był w agencji.Wczoraj .. wreszcie mi się przyznał !!! Powiedział,że był raz w życiu na dziwkach i że właśnie z dziwką stracił prawictwo ;((Myślałam ,że padnę !! Zatkało mnie ! Kazałam mu się wynosić ! Od wczoraj płaaczę ;( Nie dość ,że mnie oszukał ,to na dodatek był na kurwach !!! Czuję obrzydzenie ;( Tłumaczył się,że nie mówił mi ,bo wiedział jak ja nienawidzę czegoś takiego i bał się powiedzieć mi to,ale już nie wytrzymał !! Co ja mam robić?Nie chcę go znać,a tak kocham ;((

ale co Ci zrobil? przeciez byl tam nim Ciebie poznal.. widac jak do tego podchodzisz wiec sie nie dziwie ze sie bal przyznac.. Rozumiem ze czujesz sie zawiedziona ze oklamal,ale widac zalezalo mu skoro bal sie to powiedziec.W zyciu nie takie problemy bedziesz miala.. wiec skoro go kochasz to daj mu szanse

Gość ANOLI
nie dziwię Ci się Kochana...;/ nie dość, że Ciebie oszukał, że to z Tobą spędził swój pierwszy raz to jeszcze oddał to co najcenniejsze jakiejś kurwie, którą przeruchało z każdej strony tysiące facetów;/ kurwa mać co szmaciarz z niego ! ;/