Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już miii przechodzi

czy jemu to sprawia przyjemność?Weidz prosze

Polecane posty

Gość Już miii przechodzi

Poznałam człowieka...nie wiem co ale coś mi się w nim spodobało...Może ciekawość,chęć rozgryzienia tej trudnej osobowości nie wiemm..ale dość szybko zaangażowałam się w ten związek.W tej chwili spotykam się już z kimś innym ale o nim myśle bo jakoś tak mi go żal...nie wiem ale chciałabym mu pomóc.. często mówił coś bardzo przykrego..raz jak tak dowalił padło zjego ust pytanie "upokarzające co?" blokuje mnie na NK i zadaje pytanie "co czułeś jak Cię zablokowałem":O z satysfakcją opowiada jak kogo potraktował..z satysfakcją mówi na pierwszej randce o tym jak to kiedyś powiedział coś pewnej dziewczynie i ona wpadła w histerie... momentami nawet normalny...a momentami taki właśnie... myślicie że czerpie z tego sadystyczną przyjemność?:O

Gość psychollllllll
nie baw się w żadne rozszyfrowywania

Gość podszywepodszywe
coś z nim nie teges

Gość Już miii przechodzi
i nei znosi słó krytyki jakakolwiek demonstracja swojego zdania dyskusja wyprowadza go z równowagi i chce kończyć znajomość.Nie wie co to kompromis...czasami odnosi się wrażenie że jest pozbawiony uczuciowości wyższej

Gość kurwaaaaaaaaaa
to jest na stówę osobowość sadystyczna.Wiem bo miałam takiego faceta i wiem jak to przyciąga...to szukanie zalet...badanie....analizowanie na początku wchodzisz w to z ciekawości a potem się zakochujesz ciągnie jak magnezzzzzz

Gość nie prawadaaa
ja znałam takiego chłopaka okazał się biednym zakompleksionym odrzucanym rzez kobiety facetem.stad te jego zachwanie

Gość to psychopata
Trudno, żeby z takim zachowaniem kobiety go przyciągały i były nim zachwycone - chyba, że któraś też ma problemy psychiczne i jest masochistką.

Gość kobieta i juz....
z tego co opisujesz, to spotykasz sie z moim bratem;) to jest identyczny typ:P mialam z nim przejebane 18 lat zycia w jednym pokoju, jak jeszcze mieszkalam z rodzicami:O