Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OGOG

?? watpliwa sprawa ??

Polecane posty

Gość OGOG

jestem z facetem, za ktorego bede wychodzic za maz w lipcu. Od pewnego czasu wcale mnie ten fakt nie cieszyy.. Na nic nie ma ochoty, najchetniej siedzialby przy piwie..tak jest 4dni w tyg. Nie chce mu się kąpać....... Przytył ostatnio.. i jeszcze w dodatku z sexem też marnie..... Troche mnie to wszystko pprzytłacza.. Czemu tak sie zachowuje?

Gość OGOG
...............................................

Gość spi
Bałabym się że po slubie będzie jeszcze gorzej.

Gość aska1234567
mysli ze bedziesz jego zona to juz nie musi sie wysilac wiec po slubie raczej sie nie zmieni

bo ma wyjebane na wszystko... Już jeste Ciebie pweiwn i uważa że nie musi się starać....:)

Gość OGOG
no i walsnie. zadaje sobie pytanie...-po co to wszystko.. nie wiem ...nie weim =beznadzieja

Ubierz sie w szpilki obcislą bluzeczke i spodnie, powiedz że wychodzisz z dziewczynami sie zabawić,,... Zobaczysz jak podziała...:)

Gość Monis088
wiesz co, lepiej się zastanów czy ślub jest teraz dobry w takim razie, bo mysle że po slubie, moze byc podobnie lub jeszcze gorzej

Jego zapytaj, nie nas ... Dawanie "rady na odległość" jest nieco absurdalne :o

Gość OGOG
jasne --wyjde a on z zazdrosci wyjdzie z siebie.. a znajac te sytuacje bedzie 6tysiecv razy dzwonil i g;upoty gadal

Gość OGOG
już rozmawialam i ze zmeczenie ze firma i ogolnie praca praca!

Gość Monis088
nie musisz wychodzić, tylko go sprowokować.. A najlepiej to ubierz się sexy ale nie do wyjścia, tylko dla niego ;)

Gość OGOG
to to bedzie znow pudlo.. :( jestem atrakcyna dziewczyna dbam o wszystko,, przewaznie szpilki i piekna bielizna......................................................... i nic chyba pass tylko szkoda mi tego wszystkiego:(

No to musisz TY sobie odpowiedzieć, na ile jego "praca" (ta, inna i ... dlaczego) będzie wam do szczęścia potrzebna ... I odpowiedzieć sobie na pytanie: czego (po nim, w swoim życiu) oczekuję ?

Gość Monis088
hmm, dziwne, faceci z reguły na seks mają zawsze ochotę ;) a może po prostu daj mu jakieś powody do zazdrości, albo zachowuj się podobnie, moze cos zrozumie, skoro rozmowa nie pomaga

Gość OGOG
ja juz sama nie wiem dlaczego tak sie dzieje, dlatego pytam.. rozumiem inne rzeczy ale zeby sexu sie facetowi nie chciało- //?// - ZAZDROSNY JEST i to bardzo ,nawet ostatnio wychodzilam z wc i razem ze mna nasz znajomy--- i pytanie0---------co ja nzim robilam?? ......PUSTKA....................................

Gość OGOG
MASAKRA.... chce aby cos Nam pomoglo..ale co?

Co ma pomóc ?? Nie forum ... Ono może cie tylko "skrzywić" i skrzsywdzić ... Tu możesz się wyżalić, wysłuchać, ale naprawdę pomóc może tylko "live" .. z NIM :) Powodzenia :)

Gość OGOG
tutaj chce tylko zrozumiec pewne zachowania.. a moze jest tu taki ludz i wie czemu tak jest..

Tu nie zrozumiesz ...To możesz .. juz iwdzisz i pewnie wiesz ... Forum a life to zupełnie co innego ... Wasz związek nie będzie "wirtualny" ...

Gość zastamow sie ..
bo zycie jest tylko jedno

Gość zastamow sie ..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!