Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meggggggggg

hmm...

Polecane posty

Gość meggggggggg

uwielbiam klikać na gg a moj przyjaciel nie,lubie takie nocne pogaduchy, nawet czasem do białego rana...niestety ostatnio sie poklocilismy...On mi powiedzial, że muszę się leczyc bo dla niego gg to "chuj a nie rozmowa".. niestety cytuje..powiedzialam, ze jak nie chce rozmawiac to niech sie wali. Od tamtej pory Kuba się nie odzywa...co zrobic? przeprosic? pisalam mu na gadu ze sory itp,ale nie odpisuje....

Gość mamessjssskj
Też nie lubię rozmów przez internet...co to za rozmowa, w dodatku z przyjacielem?

Gość pleeshka
Chyba przeprosic... Jesli nie lubi gadu i nie sprawia mu przyjemnosci gadanie przez komunikatory to po co go zmuszac...jelsi Ty czegos nie lubisz a on cie bedzie namawial to zawsze mozesz powiedziec ze jak on nie lubi na gadu to ty nie lubisz tego co on chce :D

Gość hm srrm
chłopak ma rację :D

On mi powiedzial, że muszę się leczyc bo dla niego gg to "ch*j a nie rozmowa".. przyjaciel by tak nie powiedział...:)

Gość meggggggggg
no nie do konca przyjaciel...raczej partner...caly czas do niego piszę od soboty i nic. Moze go nie ma na gg...

moze ma cie gdzies i chce miec po prostu swiety spokoj, moze nie chce miec z toba kontaktu dlatego sie nie odzywa

Gość spi
Dlaczego nie skontaktujesz się z nim w inny sposób?

Gość pleeshka
właśnie...gadu to nie jedyny sposób komunikowania się.

Gość
gg i inne komunikatory ssą. Chuj nie przekaz. Wszyscy czatowcy (?) powinni się leczyć na nogi... :o

Gość meggggggggg
dlatego ze on nie lubi kiedy do niego dzwonie, więc piszę albo smsy albo na gg...

Gość pleeshka
Nie lubi kiedy dzwonisz, nie lubi kiedy piszesz na gadu... a Ciebie to on lubi? :/

Gość spi
Na gg nie lubi rozmawiać, przez telefon też nie, a w cztery oczy? Też nie? :O

Gość meggggggggg
powiedzial ze mam do niego nie dzwonic w nocy bo budze jego mamę i brata...:(

Gość pleeshka
no to zadzwon w dzien. to niegrzecznie dzwonic w nocy.

Gość meggggggggg
on w 4 oczy jest miły,a przez tel jak dzownie to szybko kończy albo przeklina,na gadu też, a na smsy to odpisze raz na rok,np na wiersze co mu posle tez nie

Gość pleeshka
no bo co ma ci odpisac? ja tez bym na wiersz nie odpisala.

Gość meggggggggg
mnie by bylo milo gdyby tez sie czasem postaral...ja mu czesto czy wiersze czy jakąś fajna tapetę wysylam na kom, albo piosenke, ostatnio mi odpisal "ok,spij,buzka"...byla 22 godzina...sama wymyslilam wiersz:(

Gość meggggggggg
nie wiem..na poczatku chcial klikac wiec o co chodzi? byl mily i kochany, sam zaczal na gg zagadywac jak sie znalismy tylko z widzenia, a teraz tylko przeklina..

Gość pleeshka
Przestan sie odzywac. kropka.

Gość meggggggggg
pleeshka- dzieki za rady..sprobuje sie nieodzywac..ale nie wiem czy dam rade,jakis kontakt musze z nim miec bo zwariuje

Gość pleeshka
Nie wariuj. Nie odzywaj sie. ja ze swoim (teamt obok :D) tez mam problemy ale zbiore sie w sobie i nie ma mnie dla niego po prostu. az przemysli czego chce.

osz kurwa,ale macie problemy nastolatki :O troche pzezyjecie to zobaczycie,ze nawey subtelne sygnaly ze strony faceta powinny byc przez was odbierane i dawac wam do myslenia,ba powiiny stworzyc w was dystans-bo zapewne dany osobnik chce was splawic -przykre a tu kolezanko ewidentnie nie chce cie znac

Gość pleeshka
to po chuj mowil ze sie zauroczyl mimo ze ja wcale tego nie chcialam od niego uslyszec? to po co gadka ze chce byc ze mna skoro mowie mu ze sie boje zwiazku?

jak chce seksu to moze ci sie nawet oswiadczyc! pamietaj,ze mowic to mozna duzo,ale czyny sie licza.. a sprawy damsko-meskie sa bardzo pogmatwane i ciezko jest zrozumiec o co w tym wszystkim biega