Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala zuzannaaa

CZY WY TEZ TAK MACIE?CO JA MAM ROBIC?

Polecane posty

Gość mala zuzannaaa

Jak to u Was jest?Ja jestem już 3 lata z moim chłopakiem,a ani razu nie miałam orgazmu .Ani w seksie(no chyba,że na jeżdżca,ale to czasem,raz na ruski rok),ani w minetce(w ogóle uważam,że lipnie ją robi,bo tylko językiem merda w lewo i prawo,a ja bym wolała,żeby kombinował).Całować On się też nie umie .Otwiera buzie i trzyma tak przez pół minuty otwartą i tylko językiem merda :( .No wiecie o co chodzi.A ja bym chciała,żeby było tak ,jak np.na filmach.Otwieranie buzi i w między czasie dotykanie językiem.A on nie dość ,że nie umie się całować,to na dodatek całowanie mam raz na x czasu :( .Kocham Go bardzo i po prostu przymykam na to oko,na to całowanie i na brak orgazmu w seksie(mimo,że seks mam 4 razy w tygodniu).On jest moim pirwszym,ja jego również.Czy to może dlatego tak jest?Oboje mamy po 20 lat.Czy też wasi partnerzy nie umieją się całować?Albo zle robią minetki?Albo nie macie orgazmów?Na dodatek ja udaję,że jest ok .

Gość ciocia dobrarada
jesli sie kochacie, to porozmawiaj o tym z nim. Tylko nie rob awantury,ale spokojnie mu powiedz czego bys chciala. Zaproponuj zeby on tez powiedzial co chce zmienic w waszym dotychczasowym życiu. Najprostsze rozwiązania są najskuteczniejsze;)

Gość mala zuzannaaa
Dzięki :) Dzisiaj tak zrobię :)

Gość proste_rozwiązanie
Postępuj z nim tak jakbys chciała zeby on postepował z Tobą. Może przez to zrozumie czego tak naprawde oczekujesz :D:D:D Jak zobaczy ze odstaje od Ciebie w całowaniu i francuzie to sie zreflektuje :):):)

Gość ciocia dobrarada
najwazniejsze jest, że się kochacie.Szczera rozmowa, w milej atmosferze powinna wszystko zalatwic;)

Gość Nie chce mi sie na czarno
no a ja mam inny problem..jestesmy razem 3 lata na poczatku seks był codziennie, a teraz....jak jest 2 razy w miesiącu to juz jest coś, dobrze mi z nim było, bardzo mnie podniecał wiem, że on mnie kocha, ja zresztą też:) tylko czy to nie dziwne że tak żadko sie kochamy?? teraz juz nawet zamiast się kochać uprawiamy tylko miłość francuską. Wczoraj tez zaczelismy ale nic mnie nie robiło. nawet malutkiej sekundy nie odczuwałam przyjemności?? kurwa o co chodzi??

Gość ciocia dobrarada
po jakims czasie ochota na seks mija,ale najwazniejsze ze miłos nie mija!

boje się że to jakies wypalenie??jak myslicie?? czy powinno byc tak jak na początku?? taki ogien że codziennie?

Gość ciocia dobrarada
nie...nie mysle ze to wypalenie. Po prostu juz nie jestescie zafascynowani seksem tak jak na poczatku. Jak widac i seks moze sie znudzic. Jak juz pisalam wazne ze wy sie sobie nie znudziliscie i nadal jestescie razem

w przyszłym roku sie pobieramy:) kocham go całym sercem...a teraz jak wracamy z pracy wieczorem to seks jest raczej ostatnia rzecza na jaka mamy ochote

Gość ciocia dobrarada
gratuluję;) wiadomo ze jak jest sie zmeczonym to mysli sie tylko o odpoczynku. Dacie rade

Gość gergegt
Też tak mam. Na dodatek oboje jesteśmy o wiele od was starsi, w tym mój partner ma duże doświadczenie. No i to tyle. Też swojego kocham, też nie wiem co z tym fantem zrobić. :(

gergegt ile macie lat?

Gość Gieniastenia
Praktyka, praktyka, rozmowa, praktyka i jeszcze raz rozmowa. Nic innego.