Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze sie wyzalic...

uroda moim przeklenstwem

Polecane posty

tak cche byc brzydka pospolita dziewucha mam dosyc jak faceci mowia jakas ty ladana bleee a nikogo nie obchodzi moj charakter wnetrze jaka jetsem naprawde tylko zeby szybka do lozka zaciagnac a te zwykle dziewczyny maja lepiej:O

Gość onnnm
ile masz latek i skad jestes?:)

Gość ola35
Oj, biedactwo...

Gość sfsfdfsdggfj h
dziwnych ludzi poznajesz ja tez nie narzekam na powodzenie a palantom zawsze mozna odmowic

Gość samanthaaaaaaaaaaaaaaa
A ja mam taki problem - przez moją urodę ,inne dziewczyny są dla mnie niemiłe :( Fakt,są takie co mi mówią ,że mi zazdroszczą,czy coś ... Ale jest większa część taka,że potrafi naubliżać,albo z zazdrości krzywde zrobić :( .Facetom natomiast się podobam ,miłe to jest.

nikogo nie obchodzi co mam do zaoferowania:P tak i ta zazdrosc kolezanek znam to

Gość samanthaaaaaaaaaaaaaaa
Nooo ,najgorsza jest ta zazdrość koleżanek,czy obcych dziewczyn.Potrafią być naprawdę okrutne :/

Moze i inne laski nie byly by zazdrosne o tzw. "pieknosc" gdyby te "pieknosci" nie obchodzily sie na prawo i lewo ze swoja niby pieknoscia:) Mozna to nawet nazwac wywyzszaniem sie.Ja mam duzo ladnych i to bardzo ladnych kolezanek i co.....maja nawet olej w glowie.Znam tez takie co maja "psiu w dziu"w glowce ale to juz ich problem i wlasnie takie co nic nie maja konkretnego w glowkach sa zle postrzegane przez inne osoby ,zwlaszcza przez ta sama plec :P Poza tym od kad pamietam RYWALIZACJA jest nam wpisana w geny heheh

ty zwyczajnie jesteś głupia i nie uroda tylko pusta głowa jest twoim przekleństwem, dlatego faceci nie widza w tobie nic wartościowego.

Gość dzej zi
Uwielbiam topiki tych "pieknosci", ktore czuja sie nieszczesliwe, ze natura smiala obdarzyc je uroda:D

Właśnie uroda jest bardzo przydatna :D Faceta można oczarowac wyglądem a dopiero później pokazać wiele innych wartościowych cech :). Wtedy uzna ze jestes idealna :P:P:P

Dziekuje Zwodniczy Aniołku :) hehe ale i tak rozbraja mnie zalenie sie ze natura ja stworzyla za ladna cizys to jest tragicznie nienormalne !!!

Gość wierząca i praktykująca
Oh ty biedactwo. Znam w huk slicznych dziewczyn i jakoś ludzie cenia je za inne rzeczy, nie tylko za urodę. Mysle, że jesteś nudna, nie masz sobą nic do zaoferowania, pewnie jesteś też przecietnej urody, ale jakos chcesz sobie wytłumaczyc brak popytu, więc wymyśliłas, że taka jesteś przecudna

Moze autorka uwaza sie za taka "pieknosc" co Jolcia Rutowicz hahahahahahahah

znam jedna kobitke, ktora uwaza sie za ponadprzecietna i narzeka, ze faceci chca ja tylko dla jej ciala. Prawda jest jednak taka, ze owszem, ladna to ona jest, ale jest rowniez wyzywajaca...Zarowno wygladem jak i zachowaniem prowokuje mezczyzn do takiej postawy wobec niej...

Gość samaEwusia-lat44
ojoj,przecież możesz sie oszpecic,i poczujesz wreszcie jak super maja te pospolite dziewczyny[jak je nazywasz].wszak głupich nie sieją......

Gość ale w jakims stopniu
to jest prawda, ze uroda bardzo przyciaga roznych mezczyzn ale chodzi o to zeby wybierac tych fajnych