Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bumtarara

Sage line 50

Polecane posty

Gość meeeee 1
Robilam, ale juz jakis czas temu.

Gość meeeee 1
To napisze, ze wlasciwie, to nie przydal mi sie ten kurs do niczego. Po pierwsze, zaraz po skonczeniu kursu znalazlam inna prace, a po drugie taki Sage "na zywo" to troche co innego, wiec jesli masz mozlwosc nauki w pracy to polecam. Firma, w ktorej pracowalam zmnienila Sage Line 50 na nowsza wersje, wiec pewnie teraz czesc tak robi. A czy chcesz pojsc na kurs tylko dla siebie, czy wymagaja tego w pracy?

Gość poppy25
ja mialam sage line 50 jako jeden z modulow a AAT, tesh raczej do niczego mi sie nie przydalo bo w pracy uzywam oracle, moj partner zarejestrowal sie z agencja, zadzwonili do niego ze maja dla niego oferete tylko musi rozwiazac tes online , bylo to wlasnie sprawdzan z sage, i tylko wtedy do czegos mi sie to przydalo .

A czy te systemy - Sage i Oracle nie mają podobnego działania? Bo jak czytam ogłoszenia o pracę, to jednak najpopularniejszy w UK jest Sage - 50tka Tez sie zastanawiam czy opłaca się wydać 3 stówki na ten kurs...

poppy > czy ukończyłas już AAT ? JA jestem dopiero na początku foundation level, ale własnie w międzyczasie szukam jakichs dodatkowych kursów.