Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość membership of mayday

Poznalem fajna dziewczyne idealna z wygladu i charakteru

Polecane posty

Super dziewczyna 170 cm 53 kg piersi 70 DD dlugie blond wlosy niebieskie piekne oczeta, do tego sympatyczna uczuciowa inteligentna itd ale.... niestety ma przypadłośc nieświeżego oddechu i nadmiernej potliwości:-o Ciężko do niej podejść na krotką odległość bo niestety czuć potem a jak przyjdzie sie bliżej to czuć odór z ust :-o Życie jest niesprawiedliwe !! Dlaczego to spotkało atrakcyjną super dziewczynę a nie jakiegoś kaszalota ? No dlaczego ??? Dla kaszalota to i tak by była żadna strata bo takiego nikt nie chce a ta jest idealna szczuplutka i taka milutka... Co z tym robić ?

Gość japierdzielekooorwa
ale problem..kazdemu jeeeeebie z ryja jak zebow nie umyje albo po nocnej libacji,kup lasce tic taki i antyperpirant i po sprawie.

Nie !!! zalezy mi na niej bo nigdzie nie znajde tak slicznej sexownej i majacej cos w glowie dziewczyny !! Ona jest jak z bajki :-( Ale co z tym jej "mankamentem" zrobic ? Pomozcie plisss

Tak jest zawsze, jesli dziewczyna jest piekna i zgrabna to najprawdopodobniej bedzie miala problem z oddechem czy czyms innym, z kolei jesli jest srednio wyględna to czesto pieknie pachnie bo nie ma zadnych zaburzen... takie zycie;) Nie swiezy oddech jest napewno przyczyną czegos co da się w jakis sposob wyleczyc, co wiecej sa BARDZO DOBRE TABLETKI na nieswiezy oddech, naprawde pomagaja, a co do potliwosci to niech kupi etiaxil albo antidral i PO KLOPOCIE:) wszystko sie da zrobic;) Zastanów sie zanim z niej zrezygnujesz;)

Gość czarna kafe
tak kup cukierki mietowe he he ale masz problem masakra może umów się z kaszalotem bo wiesz jak będziesz z nią przebywł to jeszcze sam możesz prześmierdnąć i nawet kaszalot cię nie zechce :P

Gość dzizass przeciez to laska
pisze sama o sobie! ta facet poznal dopiero co dziewczyne i zna rozmiar jej piersi:D to faceci czasami po paru latach zwiazku tego nie wiedza.

Sory, ale mam swoja godnosc i z kaszalotem nie bede sie umawial, o co wy mnie prosicie :-o A co do piersi wiem jakie ma bo ostatnio bylismy w sklepie i kupowala sobie bielizne:-p

Gość dzizass przeciez to laska
yyhyyy ja nie łykam wszytskiego jak ciepłe kluchy, ale 98% kafetriuszy to zykłe tępe naiwniaki, wię bujaj ich dalej.

Gość mysle ze czesto
robi loda i stad ten nieswiezy oddech

na nadpotliwosc botox, na nieswiezy oddech chrom organiczny i po problemie

Gość Gieniastenia
Łe, co za problem. Gorzej jak odkryjesz, że ma włosy na plecach. Jedyny problem jest taki, że ona może o tym nie wiedzieć więc trzeba jej zasugerować delkiatnie conieco. Częstować ją gumami i ubierać na cebulkę;)

Gość ale jest jeszcze taka
ewentualnosc ze ta dziewczyna moze wcale az tak nie smierdzi tylko ty jestes uczulony na jej zapach. po prostu nie pasujecie do siebie. mi np wlosy sie przetluszczaja i juz kilka odzin po umyciu mimo ze nie wygladaja na tluste maja taki nieswiezy zapach, ktory mi sie nie podoba, moja mama tez mi zwraca uwage ze powinam plukac w pokrzywie czy jakichs ziolach to moze nie bedzie tego zapachu czyli znak ze ja ten zapach drazni. a moj facet uwielbia moje wlosy ciagle je dotyka wacha wiec chyba mu ten zapach nie przeszkadza. znam wiele dziewczyn ktore maja nieswiezy oddech a maja facetow mezow wiec im to na pewno az tak nie przeszkadza bo gdyby bylo inaczej to by nie byli razem