Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sroczka1986

mam 22 lata. czy mogę brać tabletki z soi?

Polecane posty

Gość dsadas
tabletki z soi przeznaczone są przede wszystkim dla kobiet w okresie menopauzy. Podzielam zdanie aptekarki - za wcześnie....

Gość saphirre.
A po co chcesz je brac? Masz menopauze czy co?

nie mam menopauzy, ale słyszałam, że po soi kobiety dłużej są kobiece i że dzięki soi można naturalnie podwyższyć sobie poziom estrogenów.

Gość napisz wprost
że chcesz mieć większe tzytzki a nie motoasz coś z estrogenami..... kobieto, 22 lata to młoda dupa a zachowujesz sie jak podstarzała 40stka z kompleksem wieku średniego jeśli masz zaburzenia hormonów to od tego jest endokrynolog lub ginekolog i badania hormonów....

Gość napisz wprost
jeśłi zaczniesz brać tabletki bez konsultacji lekarza możesz doprowadzić so sytuacji że będziesz mieć więcej estrogenu niż progesteronu i wychodujesz sobie mięśniaki macicy, polipy lub torbiele jajników.... czyli nabawisz sie przypadłości, które zdarzają się o wiele starszym kobietom z zaburzeniami hormonalnymi

moja koleżanka mówiła mi że na nią dobrze działają te tabletki sojowe, ale chyba rzeczywiście nie ma potrzeby ich brać. utwierdzona zostałam w przekonaniu dzięki wam. będę spożywać soję w pokarmie co najwyżej