Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaa222

mój facet to świnia?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaa222

rok do ślubu, a on mnie poprosił żebym schudła, jak on mógł mi to powiedzieć, jednocześnie mówi, że jestem dla niego piękna, a jednocześnie prosi żebym schudła, okłamuje mnie :( co o tym sądzicie, co mam zrobić, bo ja już mu chyba nie zaufam, tak bardzo mnie zranił :(

Gość TomaszRude
O kurwa, typowa kobieca hipokryzja, uciekam pókim żyw!

Gość aaaaaaaaaaaa222
czemu hipokryzja? ja go kocham takim jakim jest, on mówi że mnie kocha, lecz chce żebym się zmieniła, w miłości nie ma miejsca na "ale", czy mogę być dla niego jednocześnie piękną, chcieć jednocześnie żebym schudła?

Gość aaaaaaaaaaaa222
a czy to ważne?

Ważne. Słuchaj, miłość nie jest bezwarunkowa. Może Ci sie przytyło, a on wolał cię szczuplejszą. Może uważa, że to dla twojego zdrowia. Może mu się nie podoba, że tu i ówdzie zrobiłaś się szersza. Może uważa że się zaniedbałaś. Zamiast panikowac i wyciagać głupie wnioski najpierw się zastanów.

Gość fdsfrtyhdb
według mnie po prostu jesteś gruba i chłopak delikatnie chciał Ci powiedzieć żebyś te kilkadziesiąt kilo zrzuciła. jesteś rozhisteryzowanym babiszonem pod tym względem i nie masz większych problemów... dzenujące:)

Gość aaaaaaaaaaaa222
więc po co mnie w takim razie okłamuje i mówi, że jestem piękna?

Gość ejbisi
Jeśli kiedy Cie poznał i zakochał się w tobie jak ważyłas 100kg a nagle chce bys schudla do 50 to rzeczywiście nie fair. Ale jesli wczesniej wazylas 50 to on chce byc caly czas z tą samą szczuplutka dziewczyna co kiedys, wcale mu sie nie dziwie.

podobasz mu sie..kocha Cie.. ale jeszcze bardziej bys mu sie podobala gdybys wazyla pare kg mniej. i nie widze w tym nic dziwnego... kazdy mezczyzna chce sie pochwalic swoja kobieta - tak juz jest.

Ło matko świnta! Bo uważa że jesteś piękna, ale jednoczęsnie nie podoba mu się, że przytyłaś. A skoro się nie chcesz przyznac do wagi to sądzę, że przytyłaś sporo. I doceń, że ci zasugerował dietę zamiast od razu pójść na dziwki:P Chyba cię jednak kocha.

Gość o maaaooooo
mowi Ci ze jestes piekna bo jest mily i chce ci sprawiac przyjemnosc ..... nie twierdze ze jestes brzydalem a tymbardziej dla niego jednak dba abys czula sie wyjatkowo, a ty widac poszlas tropem ze jak jestes taka piekna to jak sie zapuszczze to tez bede i nie musze nic juz robic:)

Gość aaaaaaaaaaaa222
po prostu nigdy nie chciałam usłyszeć od swojego narzeczonego, osoby którą kocham, żebym schudła :( a nie przytyłam dużo

nikt nie lubi sluchac negatywnych rzeczy na swoj temat. bierz sie dziewczyno za siebie i nie histeryzuj. jak schudniesz to sama poczujesz sie lepiej :)

A wolałabyś, żeby ci nic nie mówił? Tyłabys sobie spokojnie, a potem płakała, że zostawił dla chudszej. I ciesz się, że powiedział Ci to Twój facet, a nie ktoś obcy. No to ile przytyłaś?

W Polsce mieszkam. A qwertz wyszło przypadkiem. Potrzebowałam nicka, wklepałam qwert i nie dotarłam już do \"y\", tylko wpisałam \"z\". Zadziałało roztrzepanie i pokrętna logika:D

Gość spaslas sie jak swinia
to i facet ci mowi zes gruba. proste i logiczne!!! przestan zryc i bierz sie do sportu

Gość ale masz problem no nie wiem
nie ma to jak sobie bzdury wymyślać mnie też facet zawsze w żartch mówi że tyłek rośnie ale ja sobie z jego gadania nic nei robię, bo ważę się regularnie, mam lustro i sama wiem kiedy i jak moje ciało sie zmienia jeśli jestem przed okresem i jestem spuchnięta to wiem że nie ma racji, zresztą czasem tak tylko się droczy jak widzi że jem coś słodkiego trochę dystansu do siebie i tego co mówią inni bo jak tylko będziesz ślepo wierzyc w to co mówi Twoj facet to wpadniesz w jakąś paranoję, co z tego że schudniesz, pobierzecie się a za chwilę znów będziesz w strachu czy zajść w ciążę bo może mu się przestaniesz wtedy podobać....

Gość moj mi caly czas to mowi
tyle, ze ja wrecz przeciwnie - schudlam od czasu jak sie poznalismy.

Gość moj mi caly czas to mowi
no to mowie, ze ja "wrecz przeciwnie" a mimo to wciaz to slysze ;) jeszcze sie taki nie narodzil, co by kazdemu dogodzil :P

Gość prawdaz
Autorko a moze Ty swojego mena testujesz czy Cie taaak kocha "bezinteresownie " ? A jak zareagował jak normalny czlowiek masz pretensje czy to byl pretekst do zerwania ?:P

nie ściemniaj nam tu koleżanko tylko napisz ile ważyłaś jak się poznaliście, a ile ważysz teraz - wtedy będzie można ocenić obiektywnie czy facet ma rację czy się ciebie "czepia" bez powodu

Roztyła się pewnie, a że schudnąć jej się nie chce, to narzeka, ze facet jest niedobry:classic_cool: