Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaa222

mój facet to świnia?

Polecane posty

To,ze On Ci mowi,ze jestes dla Niego piekna to.....co z tego.....moze ma na mysli piekno wewnetrzne;) I co z tego,ze Ci powiedzial abys schudla...widocznie ktos musial Ci powiedziec prawde.....brutalna prawde. Przynajmniej szczery jest w obec Ciebie:D Ps.Nop napisz ile wazysz i stwierdzimy czy masz z czego chudnac:D

Gość gdsgsgsd
a gdyby twój facet przytył 50kg to tez by cie tak samo pociagał?? niektóre osoby to są naprawde załosne...

Gość spaslas sie jak swinia
uprawiacie seks? staje mu? to też wazna kwestia ;)

Gość aaaaaaaaaaaa222
58 ważyłam, ważę 70, przy wzroście 158cm

Gość ponny
ILE WAŻYSZ TERAZ? ILE WAŻYŁAŚ WCZEŚNIEJ? Bez tych danych wszelkie dywagacje są pozbawione podstaw!

Gość samoka
to kulka jestes przy tym wzroscie, schudnij dla samej siebie, bo po slubie dupa rosnie sama:P

Hmmm wiesz co.....a Ty w ogole chcesz schudnac czy nie???? Z tego co zrozumialam,wywnioskowalam z Twojego sposobu pisania to NIE bo zbulwersowalas sie jak Cie o to poprosil Twoj facet.....On ma racje:P Jak ja chce zgubic pare kg.to mnie wspiera moj facet:) Twoj tez bedzie Cie wspieral:) ""Co dwie glowy to nie jedna"" :D

Gość spaslas sie jak swinia
:O

Gość Alibaba40
Jak ja bym miał babka takie problemy jak ty to nie wiem.. kompleksy bo coś tam, to masz porąbanego gościa, skoro wybrzydza w mięsku, niech się przerzuci na anorektyczki.

Gość ZAMASKOWANY_MUCHACHO
O ZESZ TY. Z 58 DO 70?!?!?!?!?!?!? JAK SOBIE SIEBIE WYOBRAZE 20 KILOGRAMOW POZNIEJ TO AZ MNIE MROZI (TERAZ 56 NA 158)! GOSCIU MA TAKT ZE CI TO CHUDNIECIE JAKOS PO LUDZKU ZAPROPONOWAL A NIE ZAMKNAL LODOWKI NA KLODKE. NIEKTORE LASKI MOGA PIEKNIE WYGLADAC Z NADWAGA ALE TO NIEZDROWE! DO CWICZEN, JUZ!

Gość wujek_okropna_rada
facet to świnia? przeciez to ty wygladasz jak świniak

Powinnas podziekowac mu ze Ci zwrocil uwage i wziac sie do roboty. Jak wrocisz do poprzedniej wagi to sama to zrozumiesz i bedziesz inaczej o tym mowic.

Gość zgryźliwy
Może chłopaczysko nie radzi sobie w nowej sytuacji z seksem...? Podpowiedz Mu aby dał Ci klapsa i wchodził z trzecią falą - jeśli mu się spodoba, bedziesz mogła jeszcze przytyć!

mam 160cm ważę 56-57 a ważyłam rok temu 52 i widze po sobie te 5 kg bardzooo, nawet nie umiem sobie wyobrazic siebie do 70! Chłopak dobrze Ci radzi...