Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amanda147

walka o cisze! klimatyzacja a mieszkańcy miasta!

Polecane posty

Gość amanda147

amanda147 (amanda.blaksmith147@gmail.com) ludzie rozpoczynam walke z potentatem jeden z najwiekszych "korcernow hipermarketowych " ktory ustawil mi klimatyzacje pod nosem buczy ona niesamowicie nie mozna spac a po kilku godzinach kiedy pracuje non stop zaczyna mnie bolec glowa jest to nie do wytrzymania szczegolnie w nocy bo oczywiscie tez ja zostawiaja na noc !! czy ktos wygrał taką walkę lub wie jak ją wygrać? albo miał podobny problem piszcie!

Gość yyiyt
Walcz, aczkolwiek myślę, że masz małe szanse. Innym mieszkańcom nie przeszkadza?

Gość amanda147
inni mieszkancy maja u mnie w bloku po 80 lat i maja non stop pozamykane okna plasikowe zreszta ja mam wrazenie ze w polsce jest takie glupie przekonanie wlasnie, ja nic nie zrobie bo nic sie zrobic nie da a prawda jest taka ze prawo jest po mojej stronie !! nie bylabym w przyszlosci dobrym prawnikiem gdybym zostawila taka sprawe sama sobie, mam juz plan dzialania :D ale moze czyjas historia rzuci cos nowego do tej sprawy ps. sklep zamontowal istny szajs trzy dni temu zaczal trzec sie metal o metal:/ i teraz wogole nie dziala:P ale to niestety zapewne chwilowe szczescie nikt nie ma mi prawa odbierac snu w nocy!!