Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiullka12345678

wkrótce się dowiem...

Polecane posty

Gość kasiullka12345678

to mój 25 dzień cyklu, mieliśmy w tym miesiącu małą wpadkę. prezerwatywa spadła, co prawda nie została w środku, ale na członku, mimo to zsunęła się akurat w dni płodne. i zastanawiam się, czy jakieś plemniki mogły się przedostać do pochwy. ewentualna ciąża ucieszy nas. pozostało czekanie. czy jest tu ktoś w podobnej sytuacji?

Gość kasiullka12345678
dzisiaj rano wypiłam kawę i mnie lekko zemdliło. może to ciąża? zrobić już test, czy jeszcze poczekać? piersi też mnie pobolewają...

Gość kasiullka12345678
nikogo tu nie ma?:(

Gość Malwina21
Witam :) Co prawda ja jestem dopiero w 18dc, jednak tez czekam z niecierpliwościa na wynik pod koniec cyklu.

Gość mało prawdopodobne
a test zrób za 2 tygodnie

Cześć dziewczyny! Ja jestem w 20 dniu cyklu i też z niecierpliwością czekam i z nadzieją że jestem w ciąży

Strasznie mnie korci żeby zrobić jutro test, chociaż wiem, że nawet jakbym była w ciąży to raczej jeszcze nie wykarze, prawda??

Cześć dziewczyny! Ja jestem w 20 dniu cyklu i też z niecierpliwością czekam i z nadzieją że jestem w ciąży

🖐️ neta najlepiej zrób test po terminie spodziewanej @ jak zrobisz wcześniej to może nie wykazać ciąży :)

poczekaj do 28 dnia cyklu:) Mam nadzieję że ucieszysz się z wyniku:)

wiem, że wtedy jest najlepszy czas na zrobienie testu, jednak moja ciekawość sięga zenitu... :(, ale niektórym dziewczynom wychodziło

a czy po zapłodnieniu bolał Cie brzuch? Bo mnie delikatnie boli podbrzusze jak na okres :(

no tak, tylko, że ja do okresu mam jeszcze tydzień..pewnbie niepotrzebnie się tak nakręcam...:(

Gość Malwina21
No mnie troszkę pobolewa brzuszek i prawy jajnik. Jednak mnie do testowania jeszcze daleko :( mam cykle cos kolo 30 dni. Mam nadzieję ze wszystkie bedziemy miały pozytywne wyniki :)

Gość kasiullka12345678
widzę,że był odzew jak mnie nie było:)jutro mój 26 dc może zrobię test,chyba już powinien wykazać.też nie bardzo mam pewność jak długi mam cykl, bo 3 miesiące temu odstawiłam tabletki.

Gość marina901
Witam kochane trafiłam na to forum przypadkiem i chcem sie dowiedziec bo byłam wczoraj u lekarza i powiedział mi ze jastem prawdopodobnie we wczesnym stadium ciązy tylko lekarz nie jest tego pewny w 100% ale powiedział ze na usg wdac malutka jasna plamke taki pęchezyk czy faktycznie moze to byc ciaza. Prosze o odpowiedz!!!!

Gość kasiullka12345678
marina 901 skoro lekarz tak powiedział,to pewnie ma rację.pewnie,że może to też być coś innego,we wczesnym stadium trudno to stwierdzić.zrób test albo betę. ja chyba jednak dostanę ten okres,czuję to:(trudno,i tak zamierzaliśmy poczekać pół roku od odstawieia tabsów żeby wszystko było w porządku,więc jeszcze ze trzy miesiące.

Gość kasiullka12345678
a ja kupiłam dzisiaj test,daje rezultat już na 5 dni przed spodziewaną miesiączką, i tak mnie kusi,aby go zużyć;) to 26 dzień cyklu, a owulację miałam przypuszczalnie 11 dni temu,wtedy też przydarzył nam się ten wypadek, może zrobić test? co doradzacie?:)

Gość kasiullka12345678
znowu jestem tu sama?:O

Gość myślicielka pospolita
kasiulka - wyluzuj - wstrzymaj sie. Szkoda kasy - mało prawdopodobne, żebys zaszła w ciążę. Ile trwa twój cykl? 26 dni? Bez względu jaki masz wypasiony test, to tak czy inaczej najwieksze sterzenie hcg bedzie po terminie spodziewanej meisiaczki. niestety :(