Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowajakość

czy babcie/dziadkowie Waszych dzieci chodzą z nimi na spacerki??

Polecane posty

Gość Gabkkkkkoooooooo
Moja tesciowa tak sie rwala az sie trzesla, ale raz oparzyla mu nozki, bo to tak "zdrowo" na sloneczku, a raz zostawila go pod sklepem i sie strasznie splakal (a mowilam jej ze jak wyczuje ze sie go nie prowadzi to budzi sie i placze).

Gość ales wymysliła
ciekawie kiedy, jak dziadkowie pracują. Po pracy obowiązki domowe - gotowanie, pranie, sprzatanie, do tego jeszcze siostra 15 letnia na utrzymaniu.

U nas bilans jest taki :) Teściowa - zero (emerytka) Teść - zero (emeryt) Tata - zero (pracuje) Mama - nawet nie zliczę bo często wychodzi z wnukiem (emerytka)

Gość deftttt
emeryt może by po 15 latach pracy (mundurówka) i po 40 latach pracy (normalna emerytura). Także może twoja mama może młoda, zdrowa emerytka i energia ją rozpiera.

Teście jak również moja mama są po zasłużonej emeryturze :D Ta która ciągnie się latami (30 w górę +licząc lata) Moja mama zawsze powtarza że gdyby na starość siedziała i kwiczała że ciągle ją coś boli to by wolała w trumnę siedzieć :D :P Zresztą wie co rto jest ciężka praca bo pracowała fizycznie.

Gość mamadwulatkaaaaa
moja mama pilnuje synka naszego jak idziemydo pracy( 7-16) i zawsze wychodzi na conajmniej jeden spacer czesto dwa lub 3:)

Moi rodzice to maniacy spacerów :D czas mają tylko w weekendy ale wtedy biorą Miśka na super wycieczki i spacerki :D