Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuyu

Co czujesz do swojego meza/zony?

Polecane posty

Gość Still Nasty
Zmęczenie, znużenie, denerwuje mnie jego niezaradność, fakt że ja zarabiam 3 razy tyle co on też daje o sobie znać. Lubie przebywać w domu jak jego nie ma- kiedy on jest, ja staram sie jak najpóźniej wracać. Dziękuje Bogu za moją absorbującą prace- gdyby nie ona, oszalałabym w domu. jestesmy 1,5 roku razem

Gość elzazafrykańskiegobuszu
Cholerną chorobliwą zazdrość, czasami złość i nienawiść, bardzo żadko miłość

Miłość.... i to wielką... czułośc... na razie wszystko naj naj naj.... Znamy się 10 lat, ponad 5 jesteśmy razem, 2 lata po ślubie...

Gość 2 lata razem
i go nienawidzęęęęęęęęęęę !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość PITUTKA
Do niedawna myślałam, że przyzwyczajenie. Przez 5 lat darłam się za bałagan, mecze, kolegów i to,że chrapie w nocy. Przyszły złe dla mnie czasy i.....sprawdził się. Nie umiał mnie pocieszyć słowami, ale kiedy brał mnie za rękę i patrzył w oczy-wiedziałam, że chciałby wziąć na siebie to wszystko, co mnie spotkało. Teraz jest już dobrze. Cieszymy się sobą, a on powtarza, że nie przeżyłby, gdyby coś mi się stało. Żyjemy dla siebie nawzajem

Gość hanna4321
2 lata i czuje tylko zal za jego niezaradnosc;/ wszytsko musze pokazać palcem;/ tak zostal wychowany wyvhuchany mimo ze chce nie umie tego zwalczyc;/ nie jest leniwy ani wygodny;/ jestem zmęczona:(