Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdsgssss

wiecie jaka jest jedyna, niepowtarzalna zaleta, której nie da sie nauczyć??

Polecane posty

Gość gdsgssss

poczucie humoru... tak bardzo chciałabym byc bardziej smieszna i zabawna, byc moze to zalezy od poziomu tego w jakim stopniu jestes wyluzowany, ale jestem przekonana ze nauczyc sie tego nie da. wexmy za przyklad wojewódzkiego albo ten blog, któego autor jest tak śmieszny, ze czasami leje w gacie z jego wypocin...a najlepsze jest to, ze ten 'dowcip' jest taki leciutki, taki niewymuszony i swobodny... http://tomaszjacykow.pinger.pl/ ahhh, zazdroszcze! i szkoda, ze to jest cecha typowo meska. nie znam ani jednej kobiety, która dorownuje poczuciem humoru, niektórym mezczyzną...

Gość gdsgssss
a moze by tak w temacie...

Gość zadziwiające masz poczucie
humoru, a raczej ideały jego dotyczące ale do tam de gustibus

ja znałem kiedyś taka dziewczynę znałem bo się powiesiła ludzie ja lubili bo w jej towarzystwie 5min i już cie brzuch bolał ze śmiechu ona miała talent do rozmieszania ludzi nie to dowcipami sypała ale jak opowiadała lub mówiła to śmiesznie jej to wychodziło

Gość rabarbarrrrrrr
racja że faceci z reguły mają lepsze poczucie humoru,potrafia się wygłupiac itd co dzieewczynom niby nie wypada ale mam koleżankę która poczuciem humoru rozwala wszystkich i w tym na pewno nie jednegoo faceta;]

Gość gdsgssss
jesli masz inne od mojego, to wcale nie znaczy ze ja mam zadziwiajace...czyz nieprawda ze kazdy człowiek jest inny, a co z tym idzie ma tez inne poczucie humoru od drugiego człowika?/ ps; akurat te dwa przykłady w szerokim zasiegu uwazane sa za smieszne