Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementyna szaliczek

konto bankowe - w jakim banku??

Polecane posty

Gość klementyna szaliczek

dla studenta? najlepiej byłoby za 0 zł. co powiecie o mbanku ? oni tam maja takie konta. jakie jeszcze banki maja konta za 0 zł ? poradzcie cos!! :)

W toyota banku placisz tylko za karte platnicza, 30 zł/rok. Visa, którą możesz płacic w necie. 4 pierwsze wypłaty w miesiacu w dowolnym bankomacie masz za darmo, potem po 5 zł chyba ;) (dla mnie to idealnie, nie musze szukac bankomatu, a tak czesto nie wyplacam).

Gość biedny ten toyota bank
w takim razie... a co oferuje w zamian, skoro trzeba płacić taką absurdalną kwotę przy wypłacaniu (nie lubie miec przy sobie duzo kasy i wypłacam często np po 50, 100 zł... to momentami jest 10% kwoty, ta opłata :O)

Ja pisałam, pierwsze 4 wypłaty są za darmo z dowolnego bankomatu :) Mi się jeszcze nie zdarzyło, żebym zapłaciła za wypłatę, w większości miejsc da się płacic kartą, więc gotówka jest coraz mniej potrzebna :) No i przelewy są absolutnie za darmo ;)

chyba każdy bank ma konta dla studentów za 0 + nie wymagane regularne wpływy przejrzyj oferty na ich stronach ww bo różnią się cenami przelewów i innymi podobnymi szczegółami więc bez problemu sobie coś wybierzesz