Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda_na_wysokich_obcasach

Zespół Jupiter na wesele

Polecane posty

Gość ykm
ja bylam na weselu na ktorym grali, bylo fajnie, graja na zywo, moge ich polecic z czystym sumieniem, ale sa drodzy, dlatego nie wezme ich na swoje wesele

Gość Jaworznianka23
A ile biora??

hej ja miałam JUPITERA na weselu i polecam z całego serca rewelacyjni !!! mase moich znajomych rezerwuje terminy rok wcześniej u nich zagraja wszystko, co chcesz podpowiedzą, doradzą moim zdaniem...najlepsi !!!! Ja w 2003 za 2 dni płaciłam 2500 znajomy rok temu płacił już 3000 ale są warci no i pozdrawim chlopaków grzesia, sławka, waldka, i krzysia :) jesteście wielcy !!!!!!!!!!!!

hej ja miałam JUPITERA na weselu i polecam z całego serca rewelacyjni !!! mase moich znajomych rezerwuje terminy rok wcześniej u nich zagraja wszystko, co chcesz podpowiedzą, doradzą moim zdaniem...najlepsi !!!! Ja w 2003 za 2 dni płaciłam 2500 znajomy rok temu płacił już 3000 ale są warci no i pozdrawim chlopaków grzesia, sławka, waldka, i krzysia :) jesteście wielcy !!!!!!!!!!!!

Gość moniurka92
Mam prosbe a mozecie podac strone ich,zeby zobaczyc.. I jak sie z nimi skontaktowac.? Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi:)

Gość Para młoda
Terza grają jeszcze lepiej jak zmienił się skład bez tego basisty nawet lepiej brzmią a już o przyśpiewkach nie wspomnę

Gość lanugo
Witam proszę o jakiś namiar na zespół JUPITER z Jaworzna. Szukam właśnie kapeli na wesele.

Gość lanugo
Witam proszę o jakiś namiar na zespół JUPITER z Jaworzna. Szukam właśnie kapeli na wesele.