Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asderiossa

Laptopa ... pytanie do tych zo uzywaja routera ...

Polecane posty

Gość asderiossa

Witam! Mam zamiar kupić laptopa ... Karta sieciowa bedzie działać w standardzie b/g/n. Mam pytanie. Planuje zakup routera obsługujących standard b/g. Jak to wygląda w uzytowaniu komuterow ? Mam Internet 1 Mb/s. Czy uzytkujac internet na komputerze stacjonarnym, bedzie on zwalnial gdy uruchomie go jednoczesnie na laptopie ? W ogole jak wyglada uzytkowanie internetu przez router w laptopie ? Czy chodzi on tak samo ? Moze to glupie pytania , ale naprawde nie wiem ;/

mam laptopa i router - działa bez zarzutu czasem działamy z mężem na dwa laptopy za pomocą jednego routera (no i WIFI) i nic nie spowalnia

Są routery które ,,puszczają" internet nawet do 8 komputerów, w domu mam 2 laptopy i jak ja coś ściągam to niestety internet na drugim laptopie nieco się muli pomimo tego że mam szybkie łącze. Ale i tak szczerze polecam.

Gość asderiossa
O dziekuje za tak szybkie odpowiedzi :)

Gość asderiossa

Gość chodzi normalnie

my mamy 1 router i 2 laptopy u nas niestety jak u Cekkina - jak jedno włączy Torrenty to u drugiego jest kiszka :O :P :P :D ale generalnie zasysamy tylko nocą więc w dzień nie ma problemów ;)

ja również korzystam z routera = w domu 1 stacjonarny 2 laptopy... inaczej by się nie dało... Wybrałam Linksysa bo spełniał najbardziej moje wymagania. Sygnał trochę spada ale da się pracować na wszystkich komputerach, oczywiście pod warunkiem ze na żadnym z nich nie włączamy programów p2p, torrentów i innych tego typu, bo takie programy pobierają największą część sygnału. Jakbyś chciała zakupić router to polecam sklep 1komp.pl bo mają naprawdę duży wybór i na pewno dopasujesz coś do siebie i swoich potrzeb... a w razie czego to pracownicy sklepu na pewno pomogą Ci coś dobrać tak jak i mi pomogli.