Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MADEinFRANCE

JAK SCIAGAC FILMY,MUZYKE I INNE Z BittTirennt 6.1.2.?

Polecane posty

nie wiem jak mam sciagac filmy i muze i inne.W prawym górnym rogu jest napisane SEARCH HERE i wpisuje tam tytul filmu np.\"kobieta kot \' i daje zeby mi wyszukalo i nie moze znalesc,wogole otwiera mi sie angielska strona z napisem ze nie moga tego znalesc.Jak mam to obslugiwac?? ktos wie?? Mam jeszcze zainstalowanego Aresa z ktorego zawsze scuagalam wszytsko i bylam zadowolona ale teraz przestal mi dzialac,tzn.wpisuje tytuły do sciagniecia muzyki lub filmow i nie sciaga nic mimo iz sa one w transferach a jak wylACZE KOMPA i wlacze i wlaczam aresa to juz w transferach nie mam tych rzeczy ktore byly wczesnbiej do sciagania.Ktos sie zna???? pomocy!!!

Gość kewlaid
sciagnij sobie utorrenta :D znacznie lepszy moim zdaniem

Gość najlepiej
na torrenty.org

Gość kewlaid
torrenty.org to shit straszny :o trzeba placic im hehe za to co na innych stronach jest za darmoche :D polecam strony > wpisz w googlach to ci znajdzie pelne adresy < piratebay mininova > my favorite :D < torrentz > wyszukiwarka < bt-jukie eztv > seriale z usa <

Gość kewlaid
jak znasz angielski to nie potrzeba spolszczenia :) zrestz ten program jest banalny w obsludze :D

nie moge na googlech znalesc tej mininova do sciagniecia.Zreszta ja zawsze z aresa korzystalam teraz cos sie zrabal... wiec ktore mam sciagnac,najprostrze w obsludze i dobrze dzialajace???