Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

Pokrecony psorek z prawa.POMOCY!!!!

Polecane posty

Moj pokrecony doktorek z prawa powiedzial abysmy przyniesli wzory mandatow np skarobowego ,drogowego it itd te dwa akurat zalatwilam jakims cudem ale za cholere nie wiem jak mam zdobyc mandat za brak biletu w autobusie,przecie nie bede jezdzila calydzien owym pojazdem i czekala az jakis kanar wskoczy ,prawda? Szlag mnie trafia ,facet mysli ze nie mamy nic lepszego do roboty jak tylko łażenie po ludziach i blagania o danie jakiegos swistka papieru :O Nie wiem moze w necie cos takiego bedzie?niby szukalam ale dzis jakas nieumiejetna jestem i znalezc nie moge .Moze ktos by pomogl? BŁAGAM ,jesten askarju wyczerpania nerwowego 😭 Aha i jeszcze jedno ,jakie moga byc jeszcze mandaty? :D

A nie mozesz zwyczajnie udać się do firmy i poprosić o blankiet, czy ksero blankietu? Nie wiem z jakiego miasta jesteś ale ZDIUM czy coś takiego, czy ZDIK. Hehe to kanary polują na gapowiczów nie odwrotnie :D Ja ostatnio cały miesiąc jeździłam i żadnego nie widziałam. Mogłam karty nie kupować. Ja mam przed sobą mandat karny (nie mój) :P ale taki już chyba masz?

Jeszcze jest kredytowany ,to chyba inaczej wygląda. A może jakiegoś posła mu przyprowadź, ten to dopiero ma mandatów ;)