Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zezolek

mam zeza i wlasnie uswiadomilam sobie ze nie ma szansy

Polecane posty

Gość zezolek

na faceta :-((((((

Gość KiYz
wstaw zdjęcie oczu, ocenimy czy naprawde jest zle :classic_cool:

Gość to nieprawda co piszesz
nie wszyscy z zezem sa samotni w końcu poznasz kogoś komu to nie będzie przeszkadzało

Gość zezolek
ja nie znam nikogo z tak wielkim zezem jak moj.z jakimis mini zezikami to owszem pare osob by sie znalazlo. zdjecia nie mam ale zaraz poszperam cos w necie to jak znajde cos podobnego to zamieszcze

uswiadomilas sobie tak ? ....mysle ze uswiadamiarka ci sie zezolku spieprzyla :D.....jak bedziesz tak glupiutko myslala wpadniesz w dol ...stamtad trudno sie wychodzi.....

Gość zezolek
mialam zabiegi ale bez efektu albo efekt na pol roku :-( po prostu zycie mnie uswiadomilo...

zezolka pociesz się ja tez mam zeza tylko teraz juz sie tym nie przejmuję bardziej że z wiekim wzrok słabnie

Gość jaa....
ja tez mialam kiedys zeza,na szczescie mi go zoperowali wiec teraz sa "normalne".Moze Tobie tez taki zabieg moglby pomoc?

Gość KiYz
przecież taki zez można w 100% "naprawić" tylko nie wiem ile to kosztuje

Gość zezowata jola
ja mam malego zeza, kilkustopniowego, mialam zabieg w wieku 15 lat, pamietam ze lekarz mi wtedy powiedzial, ze efekty daje dopiero drugi zabieg. pamietam, ze lezala ze mna na sali 34letnia kobieta, ten sam problem, nie poddawaj sie! ja tez sie wybiore kiedys, choc dla mnie to nieuciazliwe, bo rzadko slysze uwagi i prawie tego nei widac. ale dla wlasnego poczucia sie wybiore.

Gość zezolek
ale ja mam mega zeza :-( zabiegi mi nie pomogly. kolejnych miec nie moge.

Gość zezowata jola
odczeka pol roku w kolejce i za darmo ją zoperuja

Gość jaa....
to skoro juz nie mozesz miec wiecej operacji to moze warto sie pogodzic z tym,ze jedno oczko troszke "ucieka"niz zadreczac sie jaka to jestem brzydka.Troche wiecje pewnosci siebie

Gość zezolek
ale ja mam akurat niedowidzenie i ten cholerny zez wraca. strasznie mnie dobija jak ktos pisze ze mam isc na zabieg. mi zaden nie pomogl niestety

Gość Zezowaty gosc
z tego co tu wyczytalem i zobaczylem masz esotropie - twoje oko ucieka w strone nosa -----> ( .)( . ), a ja mam eksotropie oko wygląda tak ---> (. )( . ) i mam 100 razy gorzej od Ciebie :

Gość zezolek
to czy zbiezny czy rozbiezny akurat nie ma znaczenia. jak mozna sie pogodzic z takim mega zezem ktory szpeci twarz?????????????

Gość SUPERSONDA
może noś okulary przeciw słoneczne? ----------------------------------------------------------------------- WYMYŚL NOWE PYTANIE I 2 ODPOWIEDZI DO SUPERSONY obojętnie jakie! więcej na: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3905238 KTO PIERWSZY TEN PIERWSZY :D ----------------------------------------------------------------------- sorry za reklame

Gość zezolek
okulary przeciw sloneczne to na lato ale i tak z dosiadczenia wiem ze po ich zdjciu co niektorzy zwiewaja na kilometr jak mnie zobacza :-(

Gość zezolek
do jaa... ----gdyby oko uciekalo mi troszke to nie robilabym z tego problemu. ale niestety ucieka mi baaardzzzooo mocnooo

Gość Gwunt
słyszałem o super soczewkach, dzięki którym po włożeniu nie ma się zeza! ale ponoć drogie gdzieś w granicach 500 zl

Gość zezolek
pierwsze slysze o takich soczewkach okulista nic nie wiedzial jak kiedys pytalam

Gość zezolek
wlasnie weszlam na nasza klase i zlapalam jeszcze wiekszego dola:-((((((

Gość zezolek
uswiadomilam sobie jakie beznadziejene jest moje zycie, ze nawet nie moge sobie zrobic swobodnie jakiegos fajnego zdjecia na ktorym niebyloby widac zeza, ze nigdy nie bedzie mi dane zalozyc bialej sukienki...

Gość zezolek
normalnie chce mi sie wyc z rozpaczy...

Gość Newbieeee
Zrob fryzure przyslaniajaca to oko

Gość zezolek
nosilam tak kiedys ale to i tak niewiele dawalo poza tym ze wzrok jeszcze bardziej mi sie psul a okulistka ostzegala mnie zebym tak nie robila bo drugie oko moze zaczac tez zezowac